BP College op onze club!
9-9-2017  |

Als eerste en voorlopig enige club in Zuid-Nederland worden wij vanaf eind deze maand gastclub van BP College, de hockeyschool van Billy Bakker en Mirco Pruyser. Zie de informatie hieronder en op hun eigen site.Het aantal plaatsen voor deze eerste trainingsreeks is beperkt en gaat vanaf maandag ook open voor leden van omliggende clubs.

BP Hockey College

Het BP Hockey College is een extra trainingsmoment voor fanatieke en extra gemotiveerde jeugd-hockeyers. Gedurende 10 weken wordt er wekelijks 1,5 uur getraind vanuit de BP-filosofie. Technische en creatieve trainingen van het hockey van nu! In een strak traject effectief beter worden!

BP Trainers
Het BP Hockey College vindt plaats in zowel de 1e als de 2e seizoenshelft. Billy Bakker en Mirco Pruyser komen de 1e en de laatste training training geven. Alle trainingen staan altijd onder leiding van de BP-Hoofdtrainer. Hij of zij wordt daarnaast wekelijks ondersteund door een BP-Topper (Johannes Mooij, Nicki Leijs, Mirco Pruyser, Thierry Brinkman, Roel Bovendeert, Billy Bakker, Xan de Waard, Jorrit Croon, Valentin Verga, Justin Reid-Ross, etc.)

BP Tenue
Alle deelnemers ontvangen een trainingstenue van adidas met een BP College ontwerp. Dit tenue bestaat uit een T-shirt en zal tijdens alle trainingen worden gedragen.

dinsdag 21 november 2017
Rachèl Brons