Doelpuntenactie Lustrum VMHC
16-4-2018  |

SCOREN VOOR JE CLUB!

Deze lentecompetitie organiseert VMHC ter ere van haar 40-jarig bestaan een doelpuntenactie. Deze week krijgt elk lid tijdens de training een scorelijst uitgedeeld.

Met de doelpuntenactie haalt je team geld op voor onze vereniging door jullie doelpunten te laten sponsoren. Een doelpuntsponsor betaalt een bijdrage voor elk doelpunt dat jouw team scoort. Alle gescoorde doelpunten (tijdens thuis- en uitwedstrijden) van je team tellen mee. De sponsor kan daarbij zelf kiezen welk bedrag per doelpunt wordt geven.

Het team dat het hoogste sponsorbedrag ophaalt en het team dat meeste doelpunten maakt ontvangen een prijs.

De Doelpuntactie werkt als volgt:

1.                  Zoek zoveel mogelijk doelpuntsponsoren voor jouw team:
Iedereen kan sponsor worden: familie, vrienden, buren, kennissen, collega’s, klasgenoten, etc.

Vul je sponsoren in op onderstaande lijst.

2.                  Een doelpuntsponsor geeft een bijdrage aan de vereniging voor elk doelpunt dat jouw team scoort tijdens de lentecompetitie. Hoe vaker jullie scoren, hoe beter! De doelpunten, gescoord in de periode van 10 maart t/m 9 juni 2018 tellen mee.

3.                  Na de laatste speeldag (9juni) weet je hoeveel doelpunten jouw team gescoord heeft en haal je het geld contant op bij jouw doelpuntensponsoren.

4.                  Lever je lijst met sponsorgeld uiterlijk op de slotdag in bij je coach.

Alle opbrengsten komen geheel ten goede aan VMHC.

SCOREN WAS NOG NOOIT ZO LEUK!

Voor vragen, mail: lustrum2018@vmhc.nl

maandag 16 juli 2018