Lustrum Doelpuntenactie!
7-6-2018  |
Inzameling doelpuntenactie!!!

Na een seizoen lang hard werken en vele doelpunten scoren, is het zondag dan eindelijk zover. De slotdag van VMHC! Op deze sportieve dag voor jong en oud worden tijdens een gezellige afsluiting van het seizoen de opbrengsten van de doelpuntenactie ingezameld.
Het sponsorgeld kan aanstaande zondag 10 juni in een envelop door de coach per team worden ingeleverd. Het geld wordt per lid opgehaald, de spelers zijn gesponsord door persoonlijke sponsoren. A.d.h.v. je sponsorformulier en de gemaakte doelpunten in de lentecompetitie, haalt elk lid/team zijn of haar sponsorgeld op.
Al die gemaakte goals en dat sponsorgeld zijn zeker niet voor niks. Het team dat de meeste goals heeft gemaakt en het team dat het meeste sponsorgeld heeft opgehaald, ontvangen een prijs.

Alle teams super bedankt voor het meedoen aan de doelpuntenactie.
We zien jullie zeker zondag!

zondag 19 augustus 2018
Pim Janus