Inschrijfformulier voor VMHC

Wilt u de gevraagde gegevens zorgvuldig invullen? Dit scheelt u en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten.

Instromen:

Bij VMHC hebben we 2 instroommomenten. Bij de start van het herfstseizoen en bij de start van het lenteseizoen na de proeftraining. Alle kinderen die zich inschrijven na de start van het herfstseizoen starten na de winterstop. Kinderen die zich aanmelden in de winterstop of naar aanleiding van de proeftraining, starten na de proeftraining aan het begin van het lenteseizoen.

De minimumleeftijd is 4 jaar

Wij hebben geen wachtlijst! Voor kinderen jonger dan 6 jaar bieden wij op onze velden 4-5 jarigen hockey aan.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Ervaring

Ervaring ouders

Hockeyervaring van de ouders

Participatie

Indien u of uw kind lid wordt van onze vereniging, willen wij u erop attent maken dat wij buiten het lidmaatschap iets van u vragen om onze club tot een succes te maken. Hieronder kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat.

Ondertekening

Ondergetekende verklaart kennis genomen te hebben van "extra informatie voor ouders/verzorgers van jeugdleden". Na deze stap bent u als lid ingeschreven en krijgt u een inschrijfformulier op uw scherm. Deze kunt u voor uw eigen administratie opslaan.

dinsdag 21 november 2017
Rachèl Brons