1. Vastgestelde contributiegelden voor seizoen 2016-2017

Niet spelend lid € 25,00
Toeslag Extra Training € 25,00
Inschrijfgeld € 15,00
(Peildatum leeftijd is 1 oktober)
(Vastgesteld tijdens ALV 26 juni 2017)

De contributie is altijd voor een heel verenigingsjaar verschuldigd.

2. Betaling van de contributie

Nieuwe leden kunnen alleen met machtigingen betalen en de contributie wordt niet direct door onze penningmeester maar via NL Collect geïnd. De betalingen verlopen via de gebruiksvriendelijke betalingsmethode iDEAL of per SEPA Incasso. De nota’s worden per e­mail en SMS aan onze leden verzonden. Mochten leden niet bereikbaar zijn per e­mail of SMS dan wordt een brief toegestuurd.

N.B. Voor gezinnen met een inkomen op bijstandsnivo is het mogelijk bij de gemeente een HeusdenPas aan te vragen, hiermee is het nu mogelijk om voor € 100,- te declareren aan sportieve en culturele abonnementen.

3. Trimleden

Trimleden zijn leden die slechts deelnemen aan de training. Trimleden mogen maximaal 3 wedstrijden per seizoen meespelen met competitiewedstrijden.
Het is altijd mogelijk een Trimlidmaatschap om te zetten in een regulier lidmaatschap. Hiervoor wordt geen inschrijfgeld in rekening gebracht.

4. Opzegging

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie (ledenadministratie@vmhc.nl), uiterlijk op 2 juni voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar.

• Opzeggingen zijn alleen geldig als ze schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie (via ledenadministratie@vmhc.nl) gemeld en ook bevestigd zijn. Alle andere opzeggingen, zoals via coaches, trainers, andere leden of kennissen zijn niet geldig. Zonder bewijs van opzegging loopt de contributieverplichting door !
  • Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. 15 mei is de laatste datum waarop opzeggingen voor het volgende verenigingsjaar geaccepteerd worden.
  • Zeg je later, maar uiterlijk 30 juni op, dan brengen wij € 50,00 in rekening in verband met al aangegane verplichtingen (o.a. aanmelding bij de KNHB.).
  • Opzeggingen ontvangen na 30 juni betekenen wel contributieverplichting voor het volgende verenigingsjaar, zelfs als er niet meer bij VMHC gespeeld wordt.
  • Tussentijdse opzeggingen om gezondheidsredenen dienen schriftelijk aan het bestuur te worden voorgelegd (via ledenadministratie ledenadministratie@vmhc.nl).

dinsdag 21 november 2017
Rachèl Brons