Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

19-4-2018
HULP GEVRAAGD VOOR MORGEN
 
In verband met een afzegging zoeken we voor morgen een trainer/iemand die hockeyspelletjes kan doen met groepjes badisschoolleerlingen tijdens de Koningsspelen. Van 9 tot 2 uur.
 
SPORTIEF

16-4-2018
Doelpuntenactie Lustrum VMHC
 

SCOREN VOOR JE CLUB!

 

Deze lentecompetitie organiseert VMHC ter ere van haar 40-jarig bestaan een doelpuntenactie. Deze week krijgt elk lid tijdens de training een scorelijst uitgedeeld.

 

Met de doelpuntenactie haalt je team geld op voor onze vereniging door jullie doelpunten te laten sponsoren. Een doelpuntsponsor betaalt een bijdrage voor elk doelpunt dat jouw team scoort. Alle gescoorde doelpunten (tijdens thuis- en uitwedstrijden) van je team tellen mee. De sponsor kan daarbij zelf kiezen welk bedrag per doelpunt wordt geven.

Het team dat het hoogste sponsorbedrag ophaalt en het team dat meeste doelpunten maakt ontvangen een prijs.

 

De Doelpuntactie werkt als volgt:

1.                  Zoek zoveel mogelijk doelpuntsponsoren voor jouw team:
Iedereen kan sponsor worden: familie, vrienden, buren, kennissen, collega’s, klasgenoten, etc.

Vul je sponsoren in op onderstaande lijst.

 

2.                  Een doelpuntsponsor geeft een bijdrage aan de vereniging voor elk doelpunt dat jouw team scoort tijdens de lentecompetitie. Hoe vaker jullie scoren, hoe beter! De doelpunten, gescoord in de periode van 10 maart t/m 9 juni 2018 tellen mee.

 

3.                  Na de laatste speeldag (9juni) weet je hoeveel doelpunten jouw team gescoord heeft en haal je het geld contant op bij jouw doelpuntensponsoren.

4.                  Lever je lijst met sponsorgeld uiterlijk op de slotdag in bij je coach.

 

 

Alle opbrengsten komen geheel ten goede aan VMHC.

 

 SCOREN WAS NOG NOOIT ZO LEUK! 


 

Voor vragen, mail: lustrum2018@vmhc.nl

 

 
ALGEMEEN

11-4-2018
Fysio spreekuur
 

Beste vmhc-leden, coaches, trainers en ouders,

De komende 3 weken is er geen fysiospreekuur op de club. Ik ben dinsdag 8mei weer terug van vakantie en op de club aanwezig, op afspraak tussen 1900-2100.

Zijn er vragen of blessures in de tussentijd dan kunnen jullie nog steeds met voorrang terecht bij mijn collega/vervanger Melanie Rijken bij Fysiocompany de Haren. Graag even aangeven dat je van VMHC bent en via 073-6232222 kun je een afspraak inplannen op onze praktijk.

Fijne vakantie vast en succes met het resterende deel van de competitie!

 

Sportieve groet,

Leon Rijken en Bart Schuur

Fysiocompany de Haren

www.fysiocompany.nl

 

5-4-2018
Wedstrijden 21 april en 12 mei
 
Op 21 april start de 'mei'vakantie voor de scholen, maar op die zaterdag zijn er wel wedstrijden. Ga dus s.v.p. tijdig na of je team voldoende spelers heeft, anders kun je wellicht nog iets regelen.
Dit geldt ook voor 12 mei, de zaterdag na Hemelvaart.

 
SPORTIEF

4-4-2018
Wie helpt op 13 april?
 
Beste (ouders van) leden, 

Op vrijdag 13 april (9 tot 3 uur) zijn wij gastclub voor de voorronde van de Nationale Schoolhockeykampioenschappen. Er komen dan 13 middelbare schoolteams op onze club strijden voor een beker en een plekje in de landelijke finale. Het zijn meisjes onderbouwteams van onder andere het St Janslyceum, het Maurick college en twee teams van het Pierson College. We zijn dringend op zoek naar mensen die willen helpen die dag: achter de bar of als wedstrijdleiding. 
Dus, speelt je kind mee en wilde je toch al komen, help een paar uurtjes. Of zo niet, meld je gewoon aan om te komen helpen omdat het gezellig is en we ons als club goed willen presenteren aan deelnemers, publiek en de KNHB.

Wie helpt? Graag aanmelden via bestuur@hockeyclubvlijmen.nl 
 
ALGEMEEN

2-4-2018
Vacature voorzitter en secretaris
 
Herhaalde oproep

Beste leden,

In juni eindigt de derde bestuursperiode van Tamara Veldkamp. Na 9 jaar met tomeloze inzet en passie invulling te hebben gegeven aan het voorzitterschap van VMHC, waardoor de club op vele vlakken grote stappen heeft gezet, wil Tamara haar taken overdragen.
Wij zijn daarom op korte termijn op zoek naar een geschikte kandidaat die als nieuwe voorzitter samen met de overige bestuursleden, andere vrijwilligers en actieve leden, verder vorm wil geven aan de ambities en de toekomst van VMHC.

Tevens loopt de termijn van onze secretaris Raymond Stein in juni af en stelt hij zich niet opnieuw verkiesbaar. Derhalve zijn we ook voor deze functie op korte termijn op zoek naar een geschikte kandidaat.

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten zich voor 10 april a.s. te melden via bestuur@hockeyclubvlijmen.nl

Bestuur VMHC
 
SPORTIEF

20-3-2018
Op maat gemaakte bitjes zijn klaar!
 
Vanaf zaterdag liggen de op maat gemaakte bitjes klaar achter de bar om opgehaald te worden. 

Bitjeshapdag gemist? Op 10 juni is er een nieuwe kans.

Als je eerder een op maat gemaakt bitje wil bestellen: er zijn bij de bar 'thuiswerkpakketjes"te koop voor 2,50 waarmee je een gebitsafdruk kunt maken en op kunt sturen. Je krijgt dan net zo'n goed bitje thuisgestuurd. De 2,50 gaat van je rekening van het bitje af.
 
TRAININGSTIJDEN

16-3-2018
Keepers trainingen
 
Gezien wij missen een hek momenteel op onze mini veld, de trainingen voor de E wissel keepers, en alle vaste keepers zal plaatsvinden op veld 3 op de normale tijdstippen.   De 11tallen wissel keepers zullen op het mini veld gebeuren. 


 
ALGEMEEN

14-3-2018
Vacature voorzitter en bestuurslid
 
Beste leden,

In juni eindigt de derde bestuursperiode van Tamara Veldkamp. Na 9 jaar met tomeloze inzet en passie invulling te hebben gegeven aan het voorzitterschap van VMHC, waardoor de club op vele vlakken grote stappen heeft gezet, wil Tamara haar taken overdragen.
Wij zijn daarom op korte termijn op zoek naar een geschikte kandidaat die als nieuwe voorzitter samen met de overige bestuursleden, andere vrijwilligers en actieve leden, verder vorm wil geven aan de ambities en de toekomst van VMHC.

Tevens loopt de termijn van onze secretaris Raymond Stein in juni af en stelt hij zich niet opnieuw verkiesbaar. Derhalve zijn we ook voor deze functie op korte termijn op zoek naar een geschikte kandidaat.

Wij verzoeken geïnteresseerde kandidaten zich voor 28 maart a.s. te melden via bestuur@hockeyclubvlijmen.nl

Bestuur VMHC

 
SPORTIEF

22-1-2018
BP College terug op onze club!
 

BP Hockey College komt terug op VMHC!!  Het leukste extra trainingsmoment voor gemotiveerde jeugdhockeyers met wereldtoppers begint 5 maart weer.  Tien toptrainingen van 1,5 uur, trainen vanuit de BP- filosofie om te zorgen dat je beter wordt en gave trucjes gaat leren om bij je eigen team toe te passen.  

 Elke training wordt verzorgd door de BP hoofdtrainer (Blake Cuckow, onze Technisch Manager) plus een van de BP toppers.  In de vorige periode kwamen Bob de Voogd, Billy Bakker, Mirco Pruyser, Jair Van der Horst, Tijn Stuve, Noud Schoenaker, Bram van Groesen, Joep de Mol en Terrance Pieters langs en Daniel Aarts vond het zo leuk dat hij twee keer is gekomen!

 Elke deelnemer krijgt een Adidas shirt met een BP College ontwerp, deze shirts worden tijdens alle trainingen gedragen. 

 Meld je snel aan via www.bpcollege.nl 

 

 
ALGEMEEN

19-1-2018
ACTIE TOTAL FIT voor VMHC-leden
 

TOTAL FIT heeft een speciale actie voor VMHC-Leden:

Aanbod voor het "winter-abonnement” voor de winterstop-maanden :   

Jeugd; € 29,95,- per maand
Volwassen; € 33,- per maand (normale prijs € 42,50).
(geen verdere contractverplichting).

Aanbod voor lopende het seizoen (half augustus-half juni):

Volwassen; voor ieder volwassen lid ligt er een Milon voucher klaar bij jullie op de club. Tegen inwisseling van deze voucher heeft men de mogelijkheid om 1 maand gratis kennis te maken met de Milon cirkel.

Zie:  www.totalfitvlijmen.nl

 

17-1-2018
SAVE THE DATE: lustrum VMHC
 

SAVE THE DATE: 1 september 2018 LUSTRUM VMHC

 

Beste (oud)leden, supporters, trainers, coaches en ouders.

Op zaterdag 1 september 2018 bestaat de Vlijmense Mixed hockey Club precies 40 jaar.

We willen dat vieren met zoveel mogelijk leden, oud-leden, ouders, sponsoren, buren en andere belangstellenden.

 

Voor leden en oud-spelers komt er een dag vol hockeywedstrijden en andere activiteiten en ’s avonds is er een groot feest voor alle belangstellenden. Meer informatie volgt natuurlijk nog. Alvast aanmelden? Mail naar lustrum2018@hockeyclubvlijmen.nl.

 

Ken je oud-leden die wij misschien vergeten? Mail ons alsjeblieft of laat deze mensen ons mailen op lustrum2018@hockeyclubvlijmen.nl.

 

Lustrumcommissie VMHC 2018

 

 

16-1-2018
Dringend gezocht!
 

VMHC zoekt; 
Enthousiaste, betrokken seniorleden en / of ouders van jeugdleden die VMHC een warm hart toedragen, VMHC-ambassadeur willen zijn en
➢ het leuk vinden om VMHC nog groter te maken met nieuwe leden
➢ het voor de huidige leden nog leuker willen maken zodat ze lid blijven
➢ niet vies zijn van het samen met anderen organiseren van activiteiten voor de schoolkinderen in de buurt en de communicatie erom heen verzorgen
➢ een paar keer per jaar een proeftraining willen organiseren
➢ een gastvrije ontvangst kunnen verzorgen voor de kinderen en hun ouders die op de proeftraining af komen
➢ korte lijntjes heeft met onder andere de rest van de TC, evenementencommissie en het bestuur van VMHC
➢ contact onderhoudt met plaatselijke pers en media over activiteiten en VMHC-nieuws
➢ op de dagen waarop de schoolactiviteiten plaatsvinden overdag beschikbaar zijn of anderen zoeken die dat zijn
➢ die kortom de nieuwe commissie Ledenwerving en ledenbehoud willen zijn.

Kort door de bocht is zorgen voor nieuwe aanwas en zorgen dat de leden lid blijven de essentie van de commissie ledenwerving en -behoud. Meer informatie bij Alfred Rombeek of Tamara Veldkamp.

 
SPORTIEF

20-12-2017
Donderdagavondcompetitie nu ook voor heren!
 

Nadat de KNHB in onze regio de donderdagavond dames competitie is gestart (waar VMHC aan meedoet) begint komend seizoen ook een herencompetitie:

HERENTEAMS VOOR NIEUWE AVONDCOMPETITIE
GEZOCHT. DOE JE MEE?
Wil jij (blijven) hockeyen, maar past elk weekend een
wedstrijd spelen niet in je agenda? Geef je dan nu
op voor de avondcompetitie!
In maart 2018 start, naast de reeds bestaande avondcompetities voor mixteams in Oost-Brabant en voor damesteams in Oost- en Midden-Brabant, op de donderdagavond een competitie voor
mannenteams. In deze competitie speel je om de week een wedstrijd. De competitie is bedoeld voor fanatieke hockeyers met én zonder competitie ervaring.

• De wedstrijden worden om de week op donderdagavond gespeeld
• De wedstrijden hebben als aanvangstijd 20.30u
• De wedstrijden hebben een duur van 2 x 35 minuten
• Er wordt enkel gespeeld buiten de vakantieweken
• De thuisspelende vereniging zorgt voor bekwame scheidsrechters
• De KNHB verzorgt de indeling en de wedstrijdplanning en er wordt gespeeld met thuis en uitwedstrijden
• De competitie begint op donderdag 15 maart 2018!
. Teams kunnen worden opgegeven tot 1 februari.

BELANGSTELLING? Mail naar tc.senioren@hockeyclubvlijmen.nl of bel met 06 53 69 07 66.

 
ALGEMEEN

8-11-2017
VMHC Winterschool
 
Beste leden,

HOCKEY WINTERSCHOOL bij VMHC

Vind je het ook zo jammer dat de winterstop zo lang duurt? En zou je het liefst gewoon doortrainen tijdens de wintermaanden? Dan hebben we leuk nieuws voor alle jeugdleden!!

Blijf in de winter doortrainen bij de VMHC winterschool !

VMHC winterschool biedt in de wintermaanden technische buitentrainingen aan voor de jeugdspelers die lekker bezig willen blijven tijdens de winterstop.

De wintertrainingen vinden plaats op de volgende tijdstippen:
Maandag : 17.30 – 18.30 uur : E 8 tallen
Maandag : 18.30 – 19.30 uur : D 11 tallen
Dinsdag : 17.30 – 18.30 uur : F 3 tallen / E 6 tallen
Dinsdag : 18.30 – 19.30 uur : A 11 tallen / B 11 tallen / C 11 tallen
Woensdag : 17.30 – 18.30 uur : Instuif F 3 tallen / E 6 tallen / E 8 tallen
Woensdag : 18.30 – 19.30 uur : Instuif A 11 tallen / B 11 tallen / C 11 tallen / D 11 tallen

Trainingsdata :
Maandag : 27 november, 4 december, 11 december, 18 december, 8 januari, 15 januari, 22 januari, 29 januari, 5 februari

Dinsdag : 28 november, 12 december, 19 december, 9 januari, 16 januari, 23 januari, 30 januari, 6 februari

Woensdag : 29 november, 6 december, 13 december, 20 december, 10 januari, 17 januari, 24 januari, 31 januari, 7 februari

De kosten voor de trainingen zijn €3,-- per training per lid. Als je je opgeeft als deelnemer is dat voor de hele periode.
Je kunt je nu inschrijven door een mail te sturen naar tc.technischmanager@hockeyclubvlijmen.nl.

Met sportieve groet,
Technische Commissie VMHC

 

15-8-2017
Rookvrije zaterdag
 
Beste leden, supporters en andere bezoekers,

Zoals al eerder aangekondigd is ons terrein vanaf dit seizoen op ZATERDAG ROOKVRIJ. Ook buiten mag er dus niet meer gerookt worden. Wie het opsteken van een sigaret of sigaar echt niet kan laten mag dit buiten de toegangspoort, op de parkeerplaats dus, doen.
 
Mijn Team
Teams
Statistieken
zondag 22 april 2018
Aantal leden (info) 675
Nu online 85
Vandaag jarig
Patrick van Haaften
Max Heemskerk
Benjamin Witmer
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 26% |week: 52%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Vlijmense Dijk 59
5251 EL Vlijmen
secretaris@vmhc.nl

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly