4-3-2021 | 
Jeugdcommissie
VMHC is een club van leden. Van seniorleden, maar ook van jeugdleden. Wij als bestuur horen graag iedereen, maar we horen te weinig van de jeugdleden, vinden we. Maar daar komt verandering in!
Lees meer >>
3-3-2021 | 
Als club vinden we het belangrijk (jonge) clubtrainers te ondersteunen en zien we graag dat iedereen enthousiast is en plezier heeft in training geven. Om hen te helpen organiseert de TC zondag 7 maart een online trainersworkshop. Met deze workshop willen we de kennis, kunde en vaardigheden beter maken. Als je als trainer beter wordt, wordt
Lees meer >>
3-3-2021 | 
We willen iedereen er aan herinneren dat het voor ouders door de corona maatregelen niet is toegestaan bij trainingen en onderlinge wedstrijden langs het veld te kijken. Dit om drukte te voorkomen. Toch zien we dat dit af en toe wel gebeurt. We vragen iedereen zich te houden aan de maatregelen. Kom je kinderen halen of brengen met de auto?
Lees meer >>
3-3-2021 | 
Gelukkig zijn na de laatste persconferentie de coronamaatregelen iets versoepeld. Vanaf 3 maart mogen naast jeugdspelers ook senioren tot 27 jaar weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Hier zijn we heel blij mee. Dames 1 en Heren 1 kunnen nu weer trainen. Ook Dames 2 kan weer van start en spelers uit Heren 2 die jonger zijn dan 27
Lees meer >>
23-2-2021 | 
Voor de komende periode hebben we weer een programma gemaakt. Het is een afwisseling tussen onderlinge wedstrijden en trainingen. In een trainingscarrousel bieden we meerdere afwisselende trainingsoefeningen aan waarbij we je uitdagen in hockey en spel. Je traint met (een deel van) je eigen team. 
Lees meer >>


Bijlage: 20210222Programmalenteseizoentotapril20211.doc
18-2-2021 | 
Komende maandag 22 februari starten de trainingen voor het lenteseizoen. Dan gaan we weer twee keer in de week trainen.
Hier vind je het trainingsschema.
Omdat het waterveld nog niet beschikbaar is en we te maken hebben met een avondklok hanteren we verschillende trainingsschema's.
Lees meer >>


Bijlage: VMHCTrainingsschema2021lente2velden(1).xlsx
9-2-2021 | 
We leven in een bijzondere tijd. Een tijd die vraagt om veel aanpassing en die veel vragen oproept. We begrijpen dat er ook vragen zijn omtrent contributie in deze coronatijd. Het bestuur heeft hier uitgebreid bij stilgestaan. Omtrent de contributie neemt VMHC het volgende standpunt in: VMHC verleent geen (gedeeltelijke) compensatie vanwege
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
13-8-2018 | 
VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Lees meer >>
Mijn Team
Teams
Statistieken
vrijdag 5 maart 2021
Aantal leden (info) 542
Nu online 80
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 15% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly