Nieuwsafbeelding
22-9-2020 | 
Maatregelen tegen coronavirus
We herinneren iedereen nog een keer aan de corona-maatregelen en roepen op je hieraan te houden. Dit is echt belangrijk. Een aantal VMHC-leden is afgelopen week positief getest op corona en moet in quarantaine. Voor iedereen ouder dan 18 jaar (ouders en spelers) geldt: houd je aan de anderhalve meter
Lees meer >>
29-9-2020 | 
Graag ieders aandacht voor het volgende. Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond zullen we nog berichten over de nieuwe coronamaatregelen. Toch willen we alvast de aandacht voor het onderstaande.
Toeschouwers
Lees meer >>
28-9-2020 | 
Naar aanleiding van de persconferentie vanavond snappen we dat je nu misschien eerder een bericht over nieuwe coronamaatregelen had verwacht. Het is nog te kort op de persconferentie om daar nu al iets over te kunnen zeggen voor VMHC. Ook wachten we nog op informatie vanuit de KNHB. We houden jullie op de hoogte.
Lees meer >>


Bijlage: VMHC Trainingsschema 2020-2021 2 velden DEF(1).xlsx
24-9-2020 | 
De arbitragecommissie heeft een handige hand-out opgesteld: goed fluiten in een notendop. Met tips en adviezen voor onze scheidsrechters over het fluiten van wedstrijden.

Bijlage: VMHC Goed fluiten in een notendop - september 2020.pdf
Nieuwsafbeelding
24-9-2020 | 
Bestelling bij de bar kunnen ook via de VMHC-app worden gedaan. Handig voor als je bij een van de velden staat. Je plaatst je bestelling gewoon via de app, loopt naar het clubhuis en zodra je daar aankomt staat je bestelling klaar. Betalen gaat dan ook via de app.
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
22-9-2020 | 
Hockeyclinic van internationale toppers
Maartje Krekelaar en Joaquin Menini geven maandag 19 oktober in de herfstvakantie weer een hockeyclinic bij VMHC! Dé kans om met deze toppers je techniek bij te spijkeren en… te genieten van heerlijk hockeyspel! De vorige clinic zat snel vol en de deelnemers kwamen
Lees meer >>
22-9-2020 | 
Naar aanleiding van de persconferentie vanavond snappen we dat je nu misschien eerder een bericht over nieuwe coronamaatregelen had verwacht. Het is nog te kort op de persconferentie om daar nu al iets over te kunnen zeggen voor VMHC. Ook wachten we nog op informatie vanuit de KNHB. 
Lees meer >>
22-9-2020 | 
Stichting de Schroef organiseert van 26 t/m 28 oktober een huis-aan-huis kledinginzamelingsactie in Vlijmen, Haarsteeg en Nieuwkuijk. VMHC is op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober ook een inzamelpunt. Iedereen kan dan zakken met kleding afgeven. De blauwe kledingcontainer staat nu al bij de ingang van VMHC. Lever de kleding waar je niets
Lees meer >>
22-9-2020 | 
Op donderdag 22 oktober organiseert de TC een coachavond. We praten je dan graag bij over het onderwerp individueel en teamgedrag bij niet-balbezit. Met andere woorden: wat doe je in het veld als de tegenstander balbezit heeft.
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
13-8-2018 | 
VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Lees meer >>
Mijn Team
Teams
Statistieken
donderdag 1 oktober 2020
Aantal leden (info) 500
Nu online 157
Vandaag jarig
Veerle Houtman
Thijmen Mortier
Sanne Zandvliet
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 20% |week: 49%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly