zaterdag 4 december 2021
Tijd T/U Team Tegen team
09:30 Thuis Meisjes 8E2 Hockeyclub Hilvarenbeek M8E2
ALV akkoord met aankoop korfbalclubhuis
26-8-2018  |
De algemene ledenvergadering van afgelopen donderdag 23 augustus heeft ingestemd met de voorgestelde aankoop van het clubhuis van korfbalclub NDZW. Wij als VMHC-bestuur zijn verheugd met deze instemming, want het clubhuis van NDZW biedt de noodzakelijke extra ruimte voor kleedkamers, opslag en andere wensen. Naar de regels van de hockeybond moeten we bijvoorbeeld een aparte scheidsrechterskleedkamer hebben. Met de extra ruimte van het korfbalclubhuis kunnen we in deze behoeften en wensen voorzien.

Voor de duidelijkheid: de formele aankoop moet nog plaatsvinden en de overdracht zal begin volgend jaar zijn. Dan gaat NDZW verhuizen naar Haarsteeg en komt het clubhuis beschikbaar. Dit geeft ons tijd een aantal zaken met de gemeente Heusden af te stemmen en verder uit te werken hoe we de nieuwe ruimte precies gaan gebruiken. En, ook niet onbelangrijk, wat we met het huidige clubhuis verder gaan doen. Een belangrijk onderwerp is bijvoorbeeld hoe we meer interactie krijgen tussen de twee gebouwen. Hierover zijn al diverse idee├źn langsgekomen die we meenemen in de uitwerking.

zaterdag 4 december 2021