zaterdag 3 juni 2023
Scheidsrechtersproblemen
13-9-2018  |

Beste leden,

Helaas hebben we een achterstand bij het opleiden van scheidsrechters. Hierdoor staan de komende weken jongens en meiden uit de B-teams te fluiten die nog geen scheidsrechterskaart hebben gehaald. Hoewel we als vereniging absoluut niet willen dat mensen zonder kaart fluiten, moeten we dat nu toch doen omdat anders wedstrijden geen doorgang kunnen vinden. Achter de schermen zijn we druk doende met het organiseren van een cursus zodat iedereen weer opgeleid is. Helaas kan de cursus niet eerder plaatsvinden dan na de herfstvakantie.

We hopen dat iedereen binnen deze vereniging en daar buiten de urgentie en noodzaak begrijpt en daarom nu ook de mensen zonder kaart extra steunt met het leiden van de wedstrijden.

Wanneer je wel in het bezit bent van een kaart en je bent bereid om tot de herfstvakantie extra te fluiten dan horen we dit graag op mailadres [email protected]

Anne van Grinsven

Bestuurslid spelerszaken