zaterdag 4 december 2021
09:30 Thuis Meisjes 8E2 Hockeyclub Hilvarenbeek M8E2
De Grote Clubaktie
19-9-2018  |

De Grote Clubactie is afgelopen zaterdag begonnen! Hebben jullie een mooie start gehad? Natuurlijk willen wij als VMHC dat jullie zoveel mogelijk loten verkopen . Om je daarbij te helpen hebben we een aantal tips op een rij gezet.

Tips

Allereerst: op de Kids-website (kids. clubactie.nl) vind je een overzicht van alle lopende acties. Hier staan leuke tips en filmpjes om te bekijken en delen. Je vindt daar o.a. de volgende acties:

1. De 20-loten-actie.Heb je  20 loten of meer verkocht? Dan ontvangen je een voucher waarmee je een gratis entreekaartje krijgt voor een dagje uit of een 2e artikel gratis krijgen op masita.com.

2. De Kids-verkoopwedstrijd. Zijn er kids op de club die veel loten hebben verkocht? Kijk dan op de Kids-verkoopwedstrijd! Hiermee kunnen je een Playstation 4 (met spel) winnen, of één van de andere gave prijzen zoals een fiets of trainingspak. Op kids.clubactie.nl kun je je zich inschrijven.

3. Diverse (sport)clinics. Als je met z'n twee├źn minimaal 50 loten of met je team minimaal 200 loten verkoopt, dan maken je kans op een (sport)clinic, zoals een voetbal-, hockey-, handbal-, judo- of DJ-clinic. Aanmelden kan op kids.clubactie.nl.

Heb je vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Wij wensen jullie allemaal  nog veel succes met de lotenverkoop!

zaterdag 4 december 2021