Teamkleding altijd via Knuvers Sport | VMHC Ledenshop
31-10-2018  | 
Vele teams dragen ze, in verschillende varianten van VMHC-blauw, maar ook in andere kleuren. En dat is natuurlijk hartstikke mooi. Met het hele team hetzelfde vest! Het aanschaffen van zo’n teamoutfit is alleen wel aan een aantal regels gebonden.

Zo hebben we afspraken gemaakt met onze kledingsponsor Knuvers Sport. Eén van de sponsorafspraken is dat teams die teamkleding willen, de vesten, truien, hoodies, trainingspakken etc. altijd via Knuvers Sport aanschaffen. De winkel kan bijna alles leveren, ook als het niet in de zaak hangt. Als het team een keuze heeft gemaakt, zorgen de mensen van Knuvers Sport ervoor dat de kleding bedrukt wordt met in elk geval de logo’s van VMHC en Knuvers Sport. Ook kunnen zij de namen van de spelers erop drukken als dat gewenst is. Neem voor meer informatie contact op met Saskia (via [email protected]) of ga naar Knuvers Sport in de Helftheuvelpassage. Je kunt ook mailen naar [email protected]

Is je clubshirt te klein? Of trek je je sokken stuk over je scheenbeschermer? Stick te kort of versleten? Geen nood! Bij Knuvers Sport krijg je als VMHC-lid 10% korting op je hockeyspullen. Maar als je via de ledenshop bestelt, steun je ook nog eens de club. Check de shop hier: VMHC-ledenshop.


terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
woensdag 7 juni 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 178
Vandaag jarig
Sophie Bodewes
Fenna Mulder
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 44% |week: 52%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly