Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 3 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Meisjes 6E1 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO9-1
Voorbereidingen zaalseizoen in volle gang
31-10-2018  | 
De herfstcompetitie op het veld is nog volop bezig, maar achter de schermen is de club begonnen met de voorbereidingen voor de zaalhockey tijdens de winterstop. In principe spelen alleen de selectieteams uit een lijn in de zaal. Daarnaast doet de M8E1 mee. 

Op dit moment werkt de technische commissie aan het trainingsschema. Dat is dit jaar ook weer een flinke puzzel. We hebben te maken met de beschikbaarheid van de zaal, trainers en natuurlijk de spelers. Dit jaar hebben we meer capaciteit in de zalen gekregen van de gemeente dan andere jaren. Daarom hebben we gelukkig minder problemen met zaalcapaciteit, maar is het vooral lastig de teams in te delen op de momenten waarop de spelers en trainers ook kunnen in verband school en werk. Houd er rekening mee dat de trainingstijden wat onhandig kunnen zijn. 

De trainingen vinden plaats in de zalen De Brug en De Vennen in Drunen en in Die Heygrave in Vlijmen. Deze of volgende week maken we via de VMHC-app het trainingsschema bekend. De trainingen starten in de week van 26 november. De competitie start snel daarna, houd daarvoor de app in de gaten. Voor vragen hierover kun je terecht bij Anne via [email protected]

Ondertussen zit de KNHB ook niet stil. Daar wordt gewerkt aan de competitie-indeling. Rond 15 november is de indeling voor District Zuid Nederland bekend. Houd de app dus ook in de gaten voor de wedstrijdschema’s, of check de standenmotor op hockey.nl, ook daar zijn straks de indeling en de planning te vinden. 

Tot slot nog een overzicht van de teams die dit jaar meedoen in de zaal:
M8E1
MD1 + MD2
MC1 + MC2 + MC3
MB1 +MB2 + MB3
MA1 + MA2
JD1 + JD2
JB1
JA1
Dames 1
Heren 1


terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
dinsdag 30 mei 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 227
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly