zaterdag 4 december 2021
09:30 Thuis Meisjes 8E2 Hockeyclub Hilvarenbeek M8E2
Technische manager Blake Cuckow stopt bij VMHC
11-5-2019  |

Na drie jaar heeft onze technisch manager Blake Cuckow besloten te stoppen bij VMHC. Blake wil meer tijd met zijn gezin doorbrengen. Helemaal nu pas geleden zijn derde kind is geboren. De grote reisafstand en het werk op zondag bemoeilijken dat.

Blake rondt zijn werkzaamheden voor H1 dit seizoen af en gaat volgend seizoen als jeugdtrainer aan de slag bij hockeyclub Doorn.

Een aantal taken van Blake, zoals trainen en coachen van H1, worden vanaf volgend seizoen ingevuld door zijn opvolger, Bart van Gelder. Bart is nu nog trainer bij Hockeyclub Civicum in Nijmegen. Binnenkort stellen wij Bart aan je voor. Voor de overige taken van Blake zijn we nog bezig met de invulling.

Wij bedanken Blake hartelijk voor zijn rol en inzet in de afgelopen jaren voor onze club en wensen hem alle succes voor de toekomst.

zaterdag 4 december 2021