Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 3 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Meisjes 6E1 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO9-1
Coronavirus
18-3-2020  | 

Het bestuur houdt de ontwikkeling rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Daarbij laten wij ons informeren door de KNBH en volgen de richtlijnen die zij, het RIVM en de Overheid, stellen. Updates hierover geven we via de VMHC-app en de website. Zo proberen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de consequenties voor de club en het hockey.

Geen activiteiten t/m 6 april

Naar de meest recente richtlijnen heeft het bestuur eerder al het besluit overgenomen in elk geval tot en met 6 april alle activiteiten op de club af te gelasten. Dit betreft naast trainingen en wedstrijden dus ook bijeenkomsten, evenementen en vergaderingen. De Super Sunday op 22 maart en de Vrijwilligersbedanktbbq op 28 maart gaan daarom niet door.

ALV mogelijk anders georganiseerd

Inzake de Algemene Ledenvergadering zijn we nog aan het bedenken hoe dit te organiseren. Een vergadering in het clubhuis is hierin geen optie meer. We onderzoeken de mogelijkheid om (digitaal) op afstand toch een vorm van vergadering te houden.

Herstart competitie nog onduidelijk

De afgelopen dagen ontving de KNHB de nodige vragen over het inhalen van de afgelaste wedstrijden. Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om aan te geven hoe en wanneer deze wedstrijden ingehaald worden. Het inhalen van de wedstrijden is bijvoorbeeld afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland. De situatie wijzigt op dit moment per dag. Daarom zijn nog diverse scenario’s mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan hervatting van de competitie na 6 april a.s. maar ook aan langer uitstel van een herstart.

Mocht het mogelijk zijn om weer te gaan spelen na 6 april, dan verwacht de KNHB dat er gedurende het paasweekend (11-13 april) nog geen competitie wordt gespeeld. Op die manier kunnen teams zich gezamenlijk voorbereiden. Het is mogelijk dat de competitieperiode wordt verlengd en er langer wordt doorgespeeld dan normaal.De KNHB werkt op dit moment diverse scenario’s uit en houdt de actuele ontwikkelingen scherp in de gaten.


terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
donderdag 1 juni 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 154
Vandaag jarig
Loes de Kort
Marielien Wilkens
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly