Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 3 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Meisjes 6E1 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO9-1
Schriftelijke ALV 25 maart 20.00 tot 22.00 uur
21-3-2020  | 

Beste leden en ouders van jeugdleden van VMHC,


Zoals aangekondigd willen de ALV van 25 maart schriftelijk houden. 

Onder voorbehoud van instemming door de Gemeenteraad en met instemming van de ALV, is de gemeente Heusden het volgende van plan:

  1. De gemeente wil vereniging VMHC van een waterveld voorzien. Voor VMHC zal daartoe veld 1 vervangen worden door een waterveld. Stemt de ALV hiermee in?
Alvorens dit aan de Gemeenteraad voor te (kunnen) leggen, vraagt het college van B&W instemming van VMHC.
Dit voorstel heeft financiële consequenties. Deze zijn hieronder toegelicht en uitgewerkt in een voorstel voor huurcontract en contributieverhoging.
  1. Aan de ALV wordt gevraagd om ook met het financiële voorstel in te stemmen (zie financiële voorstel op pagina 5 in de notitie). Stemt de ALV hiermee in?
In bijgevoegde notitie geven wij een inhoudelijke en financiële toelichting op de voorstellen en vragen wij de ALV om instemming. Graag deze notitie aandachtig door te lezen. 

We vragen jullie om jullie opmerkingen en vragen naar aanleiding van deze publicatie naar [email protected] te mailen. Jullie krijgen hiervoor tot zondag 22 maart 24:00 uur de tijd. Daarna publiceren wij zo snel mogelijk jullie vragen (anoniem) voorzien van ons antwoord weer op de website.

Daarna vragen we jullie om 25 maart, tussen 20:00 uur en 22:00 uur, per mail naar [email protected] en onder vermelding van naam en lidnummer, in te stemmen met de twee gedane voorstellen. Ook als je het niet eens bent met de voorstellen, of je wilt je onthouden van stemming, vragen we je dit per mail kenbaar te maken. Stemgerechtigd zijn de leden ouder dan 16 jaar of ouder van jeugdlid jonger dan 16 jaar.

Om de grootst mogelijke transparantie te betrachten zullen 2 leden in dat tijdsvenster aanwezig te zijn bij één van de bestuursleden, om onafhankelijk het aantal stemmen -zowel de voors, de tegens als de onthoudingen- te kunnen tellen en waarmerken. 

We zijn ons ervan bewust dat dit geen ideale vorm van vergaderen is en dat de tijdslijnen krap zijn, maar gelet op de onwerkelijke situatie waarin we ons nu bevinden en waarvan het eind niet in zicht is en gelet op het belang van de spoedige aanleg van een nieuw kunstgrasveld, kunnen we ons geen vertraging permitteren.
 

Corné, Saskia, Rints, Reint en JaapBijlage: Voorstel ALV velden en contributie.pdf

terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
donderdag 1 juni 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 158
Vandaag jarig
Loes de Kort
Marielien Wilkens
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly