Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 3 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Meisjes 6E1 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO9-1
Waterveld
1-4-2020  | 
Het Brabants Dagblad publiceerde 1 april 2020 een artikel met de kop ‘Hockeyclubs krijgen vurig gewenst waterveld’. In dit artikel staat dat VMHC en MHCD beide een waterveld krijgen. Deze conclusie is iets te voorbarig. 

25 maart heeft de ALV van VMHC, in een bijzondere schriftelijke vergadering, ingestemd met het verzoek van het College van B&W om het voorstel tot aanleg van een waterveld aan de Gemeenteraad te mogen voorleggen. Daarbij heeft de ALV tevens ingestemd met een gelimiteerde contributieverhoging voor de leden. Dit laatste voorstel hebben wij gedaan omdat definitieve huurprijzen nog niet bekend en wij als bestuur een veiligheid in het proces willen inbouwen.  

Hoewel de vooruitzichten goed zijn, is de aanleg van het waterveld nog niet definitief. Eerst moet het politieke besluitvormingsproces namelijk nog worden afgerond. Het College van B&W heeft het voorstel tot aanleg inmiddels goedgekeurd en legt het voorstel nu eerst voor aan de Gemeenteraad. Naar verwachting zal de Raad het voorstel in de raadsvergadering van 12 mei aanstaande bespreken en goedkeuren. Daarna volgt de aanbestedingsprocedure. Hierin wordt ook VMHC betrokken. Het daadwerkelijk aanleggen van het waterveld kan pas starten als deze procedure rond is en zowel de gemeente als VMHC akkoord zijn. Dit is op zijn vroegst medio 2020. Maar gezien de huidige situatie zou dit best later kunnen worden.

We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen, en ondanks het enigszins premature artikel, zijn de vooruitzichten goed.

terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
donderdag 1 juni 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 481
Vandaag jarig
Loes de Kort
Marielien Wilkens
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly