Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 3 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Meisjes 6E1 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO9-1
Nieuwe trainers seizoen 2020-2021
30-6-2020  | 
Voor alle lijnen in de jeugd (F t/m A) willen we na de zomervakantie beschikken over een trainer op HT3-niveau, de zogenaamde lijn-trainer. Zij trainen niet alleen teams, maar leiden ook andere trainers op en kunnen hen begeleiden. Zo zorgen we voor betere trainingen én trainers en streven we naar een betere opleiding van de jeugd. Bijkomend voordeel is dat de lijn-trainers de ontwikkeling van de kinderen binnen de lijn goed kunnen volgen.

Het team van trainers breiden we komend seizoen uit met drie nieuwe trainers: Michelle van der Woord, Kim van den Dungen en Manouk Rijken. Alle drie hebben ze eerder bij VMHC gespeeld en willen zich weer inzetten voor de club. Ze kennen de club dus goed.

Ze zijn een welkome aanvulling op de groep enthousiaste en gedreven trainers die de club rijk is. Maaike, Alec, Noah, Stef en Anne om er maar een paar te noemen. Zij zijn al jaren vaste gezichten binnen het team van trainers en hebben al vele jonge spelers heel veel geleerd over het spel, de tactiek en de techniek.

Samen met enthousiaste jeugdspelers uit de A en B en een aantal ouders verzorgen komend seizoen de huidige en nieuwe trainers de trainingen aan de teams.

Korte voorstel van de nieuwe trainers:

Michelle van der Woord
Michelle is de dame die je ziet als je de VMHC app opent. Ze werkt nu als commercieel manager bij Brainnet in Utrecht, heeft jarenlang in VMHC Dames 1 gespeeld en coachte en trainde diverse jeugdteams bij VMHC.

Kim van den Dungen
Kim werkt als combinatiefunctionaris bij de gemeente 's-Hertogenbosch. Ze rondde de sportacademie af en was, naast speelster van VHMC Dames 1 ook enkele jaren trainster en trainingscoördinator bij onze club.

Manouk Rijken
Manouk werkt momenteel in de medische sector bij Reinier van Arkel en speelt bij DES in de 1e klasse. Daarvoor speelde ze bij VMHC Dames 1 en trainde jarenlang jeugdteams.


terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
donderdag 1 juni 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 256
Vandaag jarig
Loes de Kort
Marielien Wilkens
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly