Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 3 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Meisjes 6E1 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO9-1
Meet & Greet openingstoernooi 29 augustus
19-8-2020  | 

Beste leden,

We gaan weer beginnen en hebben er zin in!

De trainingen starten volgende week, vanaf maandag 24 augustus en zaterdag 5 september is de eerste competitiedag. Het wedstrijdschema vind je eveneens op de website en in de VMHC-app. Let op, nog niet alle tijden zijn bekend. Ouders zijn van harte welkom om te komen kijken naar trainingen en wedstrijden. 

Wij vragen iedereen zich wel nadrukkelijk te houden aan de corona-richtlijnen en aanwijzingen op te volgen.


Meet&Greet openingstoernooi
Zaterdag 29 augustus openen we het hockeyseizoen met een Meet & Greet openingstoernooi. We heten iedereen, spelers, coaches, trainers en ouders van harte welkom op de club. De Meet & Greet is belangrijk voor alle spelers en hun ouders voor een goede start van het seizoen. We gaan er dan ook vanuit dat jullie er allemaal zijn.

Op deze dag kun je kennismaken met je teamleden, trainers, coaches en ouders. Teamafspraken kunnen worden gemaakt en jeugdteams spelen onderlinge wedstrijdjes. Ook ouders kunnen met elkaar kennismaken en bijpraten. Daarnaast worden keepers- en andere teammaterialen uitgereikt.

Vanaf 9.00 is het clubhuis open en om 9.30 uur start het programma. Voor elke jeugdlijn hebben we een indeling gemaakt in een tijdsblok, waarin teams onderling wedstrijdjes spelen. Zie het bijgevoegde programma voor de tijden. Zorg dat je in ieder geval in dit tijdsblok op de club bent.

Doordat we in het programma per jeugdlijn tijdsblokken hebben gemaakt, spreiden we in ieder geval de drukte over de dag. We vragen iedereen zich daarom aan deze tijdsblokken te houden en alleen binnen deze tijden op de club aanwezig te zijn.

Verder is er om 11.00 uur een proeftraining voor kinderen van 5 tot 12 jaar die hockey wel eens willen proberen. En is Knuvers Sport aanwezig voor verkoop van tenues en andere sportkleding- of materialen.Tot dan.Bijlage: Meet&Greet 2020-2021 wedstrijdschema.xlsx

terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
donderdag 1 juni 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 157
Vandaag jarig
Loes de Kort
Marielien Wilkens
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly