Update coronamaatregelen
1-10-2020  | 

Update coronamaatregelen 

Maandag 28 september kondigde het kabinet nieuwe coronamaatregelen af. 

Toeschouwers

Toeschouwers zijn niet toegestaan op sportaccommodaties. Het doel van de maatregel is ervoor te zorgen dat mensen zoveel mogelijk kunnen blijven sporten, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Onderstaande punten geven richting aan de maatregel:

 • Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken.

 • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs naar uitwedstrijden onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de uitwedstrijd. Zorg er wel voor dat het aantal rijouders beperkt blijft tot de mensen die je nodig hebt om naar de wedstrijd te rijden!

 • Sporten de kinderen op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij zijn dan toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

 • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

Kijk voor meer informatie en veelgestelde vragen op de website van de KNHB.

Maatregelen voor VMHC

Wij volgen de maatregelen van de overheid en de KNHB op. Gelukkig mogen de trainingen en wedstrijden doorgaan. Voor de zaterdagen hebben we de volgende aanvullende maatregelen getroffen:

 • Er zijn zichtbaar aanwezige corona-coördinatoren die alert zijn op de naleving van de maatregelen en aanwezigen eventueel hierop aanspreken als dat nodig is. 

 • Ouders en toeschouwers van alle VMHC-teams laten we niet toe op het complex. 

 • Alleen vrijwilligers die op de competitiedagen een ‘functie’ uitvoeren gerelateerd aan de betreffende competitiedag worden toegelaten.

 • Teambegeleiders (waaronder dus de chauffeurs) van uitspelende clubs worden toegelaten op het complex. Toeschouwers van deze teams laten we niet toe.

 • Het clubhuis is niet toegankelijk voor horeca of om te schuilen bijvoorbeeld bij slecht weer. De kleedkamers zijn ook niet toegankelijk. De toiletten zijn wel open. 

 • Het clubhuis is niet toegankelijk maar bar-bestelling zijn wel mogelijk. Via de VMHC-app kunnen bestellingen worden geplaatst en opgehaald bij het clubhuis.

 • Het parkeerterrein is toegankelijk voor parkeren. Ouders mogen in en bij de auto blijven als ze zich maar aan de coronamaatregelen houden, zoals 1,5 meter afstand houden.


Kiss & ride bij trainingen:
Brengen met auto: zet de kinderen af bij de poort in de Bilderdijkstraat. Rij vervolgens door en verlaat de Bilderdijkstraat via de Jacob Catsstraat. Zo ontstaat eenrichtingsverkeer en is er een snelle doorstroom van auto's mogelijk.


terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
woensdag 4 oktober 2023
Aantal leden (info) 502
Nu online 279
Vandaag jarig
Kolette Labout-de Jong
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 33% |week: 55%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly