Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 3 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Meisjes 6E1 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO9-1
Zaalcompetitie en winterprogramma
13-10-2020  | 
Geen deelname zaalcompetitie
VMHC doet dit jaar helaas niet mee aan de zaalhockeycompetitie. Wij hadden voldoende zaalruimte gereserveerd voor trainingen en wedstrijden. De zaal voor trainingen is echter vanwege coronamaatregelen zeker tot einde dit jaar niet beschikbaar. Teams die competitie zouden gaan spelen kunnen daardoor dus niet trainen. Daarmee vinden wij het niet verantwoord om aan de zaalcompetitie mee te doen. Daarnaast is er, vanwege corona, nog grote onzekerheid over binnensporten en beschikbaarheid van zalen op langere termijn.

Alternatief gebruik zaalruimte
Wel bekijken we nog de mogelijkheden voor alternatief zaalgebruik. De zaalruimte voor wedstrijden (op zaterdagen en zondagen) staat namelijk nog steeds gereserveerd. Als de wedstrijden niet doorgaan zijn er wellicht mogelijkheden deze ruimte te gebruiken voor clinics of trainingen. 

KNHB wintercompetitie
De KNHB kijkt naar mogelijkheden om een (alternatieve) wintercompetitie of -programma buiten te starten. Wanneer hierover meer bekend is melden we dat en geven we aan of en hoe VMHC hieraan deelneemt. Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober is ook dit nog onzeker. De komende vier weken mag er namelijk geen amateursport in competitieverband plaatsvinden. We houden de berichtgeving van het kabinet en de KNHB nauwlettend in de gaten.

VMHC wintertrainingen
We denken na over een programma voor wintertrainingen buiten op onze velden, net als we in voorgaande jaren hebben georganiseerd. We willen graag dat iedereen zoveel mogelijk kan blijven hockeyen. Uiteraard volgens de geldende coronamaatregelen.

Op deze manier proberen we toch nog zoveel mogelijk hockeysport voor iedereen aan te bieden. Daarbij volgen we uiteraard de corona-maatregelen. 

We houden jullie op de hoogte.

terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
donderdag 1 juni 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 125
Vandaag jarig
Loes de Kort
Marielien Wilkens
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly