Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 3 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Meisjes 6E1 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO9-1
Zaalhockey
9-12-2010  | 

Het zaalhockeyseizoen staat voor de deur. Vorig jaar is de zaal voor het eerst sinds lange tijd weer betreden door VMHC.

Ten opzichte van vorig jaar zijn er nog wat meer teams opgegeven voor de competitie en zijn er een behoorlijk aantal teams die ook kunnen trainen.

De trainingen zullen (helaas) allemaal moeten plaatsvinden in de kleine sporthal De hoge Heide. De capaciteit die we hebben kunnen regelen voor die Heijgrave is volledig nodig voor de competitie.

De eerste trainingen zullen plaatsvinden op vrijdag 10 december en de laatste trainingen op 20 februari, aangezien daarna de veldtrainingen weer gaan beginnen.

De meeste informatie is inmiddels doorgegeven aan de coaches en in het schema dat zeer binnenkort zal verschijnen staat alles per team vermeld.

Kijk ajb vaak op dit schema, aangezien de trainingstijden nog wel wat kunnen wijzigen hier en daar. Het schema op de site zal altijd de actuele situatie vermelden.

De competitie-indeling is te vinden op de site van de KNHB, onder ‘standenmotor’. Het advies is om ook hier regelmatig op te kijken, want het programma wil nog wel eens veranderen.

De kosten bedragen:

€ 45 voor leden die trainen en competitie spelen

€ 30 voor leden die alleen trainen

Competitiespelers dienen een eigen zaalhockeystick te hebben, teams die alleen trainen kunnen gebruik maken van de leensticks die VMHC ter beschikking stelt.

 

Mochten er toch nog vragen zijn, dan graag zoveel mogelijk bij de coach te rade gaan. Mocht er over iets toch nog onduidelijkheid bestaan, dan kan er altijd contact opgenomen worden met ondergetekende ( [email protected]).

 

Veel zaalhockeyplezier gewenst!!

 

Namens de TC
 
Hubert Jan Lambooy

terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
dinsdag 30 mei 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 58
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly