Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 3 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Meisjes 6E1 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO9-1
Slotdag 2013: 14 en 15 juni
12-6-2013  | 

Het seizoen loopt op zijn eind, de hoogste tijd dus om dit seizoen met een knaller af te sluiten!

Om er voor te zorgen dat je voor de zomervakantie nog 1 keer met je teamgenoten aan de slag kunt heeft VMHC voor iedereen een te gekke activiteit georganiseerd waar je je vanaf vandaag voor kunt inschrijven.

Dit jaar bestaat de slotdag uit 2 dagen: op vrijdag 14 juni is er voor de A-jeugd, senioren, ouders, vrijwilligers  en supporters vanaf 20.00 een feest in Den Braai waar een live band zal spelen. Op zaterdag 15 juni worden er op de club verschillende activiteiten georganiseerd.

 

Ben je benieuwd welke dingen er voor jouw team te doen zijn!? Kijk dan snel hieronder welke activiteiten voor jou zijn georganiseerd!

 

 

Vrijdag 14 juni: Celebrate summer!

Om 20.00 barst het feest in Den Braai los voor alle senioren, A-spelers, ouders, vrijwilligers, sponsoren en andere mensen die zin hebben in een top feest! Vanaf 21.00 zal de band: "SIGN” (met o.a. zangeressen die regelmatig met Nick&Simon op het podium staan) zorgen voor live muziek. Aan het eind van de avond zorgt de DJ voor een spetterend slot. Voor 5 euro heb je niet alleen een super gezellige avond vol live muziek, maar sponsor je ook de club. De entree en een gedeelte van de omzet gaat recht naar VMHC! Kaarten zijn te koop aan de deur.

 

 

Zaterdag 15 juni                        

Team  

Activiteit

Tijd

 

Hockey ontdek ochtend

9.15 -11.30

F

Ouder – kind toernooi

9.30 – 11.15

E

Ouder – kind toernooi

11.30 – 13.00

D

Circuit

12.00 – 15.00

C

Circuit

12.00 – 15.00

B

Circuit

12.00 – 15.00

A

Senioren mix toernooi

15.30 – 18.00

Senioren

Senioren mix toernooi

15.30 – 18.00

 

Hockey ontdek ochtend

Ook de allerkleinste kunnen aan de slag tijdens op de slotdag. Tijdens de hockey ontdek ochtend kunnen kinderen vanaf 6 jaar ervaren hoe leuk hockey is. Je hoeft zelf geen stick mee te nemen, die hebben wij voor je. Er zijn geen kosten aan verbonden en het begint om 09.15. Aanmelden vóór 12 juni: [email protected] of 073-6448939. Voor ouders is er een informatieve ontvangst in het clubhuis. Voor extra informatie, klik verder op de site www.vmhc.nl!

 

Ouder-kind toernooi

Net als vorig jaar organiseert VMHC een ouder-kind toernooi. Samen met je vader of moeder kun je wedstrijdjes spelen tegen andere kinderen en ouders. Op deze manier kun je eindelijk eens aan je vader of moeder laten zien hoe gaaf hockey is! Geef je samen met je vader of moeder op via [email protected] en wij zorgen ervoor dat jullie samen in een team komen. Je vader of moeder hoeft geen hockeyervaring te hebben, ook geen stick, die hebben wij voor jullie! Inschrijven kan tot 8 juni.

 

Circuit

Zit jij in de D, C of B? Dan kun jij ’s middags meedoen met een circuit. Je legt een route af langs onder andere een stormbaan, speelt een potje knotshockey, kijkt hoe hard je kunt slaan op goal met een snelheidsmeter een je leert een te gekke truc van iemand uit heren 1. Je kunt mee doen met je team, maar je kunt je ook individueel inschrijven, dan zorgen wij er voor dat je samen met andere het circuit kan afleggen. En oh ja, doe oude kleren aan want je kunt een beetje vies worden! We vragen voor deze activiteit een kleine vergoeding van €2, wij zorgen voor limonade en iets lekkers. Geef je op via [email protected]. Inschrijven kan tot 8 juni.

 

Senioren mix toernooi

Heb jij ook altijd al eens de bal willen spelen naar die knappe spits van heren 1, in de verdediging willen staan met die leuke rechts-achter van dames 2 of die wijze veteraan willen passeren!? Dit is je kans! Je kunt je nu inschrijven voor het senioren mix toernooi. Je speelt op heel veld wedstrijdjes tegen andere mix teams. De teams worden door de organisatie samengesteld, het is dus nog een verrassing met welke sterspelers jij de beker moet gaan veroveren. Naast het winnen van wedstrijden kun je ook bonuspunten verdienen door met je team zo snel mogelijk de stormbaan af te leggen of zo ver mogelijk te schuiven op de buikschuifbaan. Deze sportieve middag sluiten we af met een gezellige borrel (een lichte kater is overigens geen enkel probleem). Geef je op via [email protected].


terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
dinsdag 30 mei 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 157
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly