Vacature voorzitter en secretaris
2-4-2018  |
Herhaalde oproep

Beste leden,

In juni eindigt de derde bestuursperiode van Tamara Veldkamp. Na 9 jaar met tomeloze inzet en passie invulling te hebben gegeven aan het voorzitterschap van VMHC, waardoor de club op vele vlakken grote stappen heeft gezet, wil Tamara haar taken overdragen.
Wij zijn daarom op korte termijn op zoek naar een geschikte kandidaat die als nieuwe voorzitter samen met de overige bestuursleden, andere vrijwilligers en actieve leden, verder vorm wil geven aan de ambities en de toekomst van VMHC.

Tevens loopt de termijn van onze secretaris Raymond Stein in juni af en stelt hij zich niet opnieuw verkiesbaar. Derhalve zijn we ook voor deze functie op korte termijn op zoek naar een geschikte kandidaat.

Wij verzoeken ge├»nteresseerde kandidaten zich voor 10 april a.s. te melden via [email protected]

Bestuur VMHC

donderdag 18 oktober 2018