Veld 1 en sportpark
22-12-2019  |

Veld 1 is aan vervanging toe en we maken daar het liefst een waterveld van. Op verzoek van de Algemene Ledenvergadering (ALV) start het bestuur een onderzoek naar de mogelijkheden: wat voor soort waterveld kan er gelegd worden? Welke prijskaartjes hangen aan de opties en hoe kunnen we het nieuwe veld financieren?

Eigenlijk kan het hele sportpark wel een opknapbeurt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid en het parkeren. Op veel momenten is er nu een groot tekort aan parkeerplaatsen en wordt er noodgedwongen in de wijk geparkeerd. Ook de ligging van onze velden ten opzichte van het clubhuis is niet ideaal. En wat te doen met het korfbalveld dat nu niet wordt gebruikt? Andere gebruikers van het park ervaren ook problemen of hebben idee├źn voor verbeteringen. Daarom zijn we met elkaar om de tafel gaan zitten en werken we aan een gezamenlijk plan dat we aan de gemeente kunnen voorleggen.

We houden jullie op de hoogte.

maandag 20 januari 2020