Trainingen en regels corona
4-6-2020  |

Het trainingsschema is aangepast om de hygiëneregels goed te kunnen toepassen. Om alles in goede banen te leiden en iedereen een veilige training te bieden, hebben we een aantal regels opgesteld. Deze zijn gebaseerd op de richtlijnen van de overheid, RIVM en KNHB. We vragen iedereen deze regels te volgen en de aanwijzingen van coördinatoren op te volgen.

Regels voor spelers:

• Blijf thuis als jij of iemand bij jou thuis het coronavirus heeft of ziekteverschijnselen vertoont als verkoudheid, hoesten, niezen, benauwdheid of koorts.
  • Als je niet komt trainen meld je dan af bij je trainer.
  • Was thuis je handen voor en na de training.
  • Ga thuis naar de wc en douche thuis. De toiletten en kleedkamers in het clubhuis zijn gesloten.
  • Neem je eigen bidon mee.
  • Neem twee shirts mee, een wedstrijdshirt en een extra shirt in afwijkende kleur. We kunnen de hesjes namelijk niet gebruiken.
  • Kom op eigen gelegenheid naar de club en ga direct naar het veld waar je traint. Meld je daar bij je trainer.
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training begint het terrein op.
  • Voor kinderen vanaf de C-lijn en alle begeleiders en ouders: houd altijd 1,5 meter afstand tot anderen.
  • Raak zo min mogelijk spullen en materialen aan (trainingsmateriaal mag alleen door trainers aangeraakt worden).
  • Ga direct na de training naar huis.

Regels voor brengen en halen van kinderen:

• Laat kinderen zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de club gaan.
  • Kom zoveel mogelijk op de fiets. Fietsenstallen kan op de gebruikelijke wijze.
  • Indien kinderen worden gebracht, breng ze alleen.
  • Brengen met auto: zet de kinderen af voor de poort in de Bilderdijkstraat. Bij het brengen is de parkeerplaats niet voor auto's toegankelijk. Rijd de Bilderdijkstraat in via de Tollenstraat en verlaat de Bilderdijkstraat via de Jacob Catsstraat. Zo ontstaat eenrichtingsverkeer en is er een snelle doorstroom van auto’s mogelijk. Zorg dat uitstappen snel gebeurt en volg de aanwijzingen van de coördinator.
  • Halen met auto: parkeer je auto op het parkeerterrein van VMHC en blijf in de auto wachten. Na de training komen de kinderen zelf naar de auto’s. Kom zo laat mogelijk zodat de wachttijd altijd korter is dan 5 minuten.

Regels voor op het terrein en tijdens de training:

• Het clubhuis is gesloten voor spelers en ouders.
  • Kinderen t/m 12 jaar (E-, F- en D-lijn) trainen zoals ze gewend waren. Zij hoeven geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. De trainers en anderen houden wel 1,5 meter afstand tot de kinderen.
  • Kinderen t/m 18 jaar (C-, B-, A-lijn) trainen vanaf 1 juni eveneens zoals ze gewend waren. Zij hoeven geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. De trainers en anderen houden wel 1,5 meter afstand tot de kinderen.
  • Per team zijn maximaal twee trainers op het veld. Zij houden 1,5 meter afstand tot elkaar en de spelers.
  • Op het terrein is één trainingscoördinator aanwezig en één coördinator van het bestuur of de tc.
  • Ouders mogen niet op het terrein komen en niet langs het veld naar de training kijken.

We gaan ervan uit dat deze regels voldoen. Als eventueel aanpassingen nodig zijn, dan brengen we je daarvan op de hoogte.

We wensen iedereen veel speel plezier en een leuke en gezonde training.

maandag 3 augustus 2020
Peter van Steen