Trainers en trainingen
23-6-2020  |

Trainers en trainingen

Voor alle lijnen in de jeugd (F t/m A) willen we na de zomervakantie beschikken over een trainer op HT3-niveau, de zogenaamde lijn-trainer. Zij trainen niet alleen teams, maar leiden ook andere trainers op en kunnen hen begeleiden. Zo zorgen we voor betere trainingen én trainers en streven we naar een betere opleiding van de jeugd. Bijkomend voordeel is dat de lijn-trainers de ontwikkeling van de kinderen binnen de lijn goed kunnen volgen.

Het team van trainers breiden we komend seizoen uit met drie nieuwe trainers: Michelle van der Woord, Kim van den Dungen en Manouk Rijken. Alle drie hebben ze eerder bij VMHC gespeeld en willen zich weer inzetten voor de club. Ze kennen de club dus goed.

Ze zijn een welkome aanvulling op de groep enthousiaste en gedreven trainers die de club rijk is. Maaike, Alec, Noah, Stef en Anne om er maar een paar te noemen. Zij zijn al jaren vaste gezichten binnen het team van trainers en hebben al vele jonge spelers heel veel geleerd over het spel, de tactiek en de techniek.

Samen met enthousiaste jeugdspelers uit de A en B en een aantal ouders verzorgen komend seizoen de huidige en nieuwe trainers de trainingen aan de teams.Ze zijn een welkome aanvulling op de groep enthousiaste en gedreven (ouder)trainers die de club rijk is. Maaike, Alec, Noah, Stef en Anne om er een aantal te noemen. Zij zijn al jaren vaste gezichten binnen het team van trainers en hebben al vele jonge spelers heel veel geleerd over het spel, de tactiek en de techniek. Daarnaast hopen we ook weer op de inzet van enthousiaste jeugdspelers en ouders bij het trainen van teams. Gezamenlijk kunnen we zo een mooi trainingsprogramma aanbieden.

Korte voorstel van de nieuwe trainers:

Michelle van der Woord
Michelle is de dame die je ziet als je de VMHC app opent. Ze werkt nu als commercieel manager bij Brainnet in Utrecht, heeft jarenlang in VMHC Dames 1 gespeeld en coachte en trainde diverse jeugdteams bij VMHC.

Kim van den Dungen
Kim werkt als combinatiefunctionaris bij de gemeente 's-Hertogenbosch. Ze rondde de sportacademie af en was, naast speelster van VHMC Dames 1 ook enkele jaren trainster en trainingscoördinator bij onze club.

Manouk Rijken
Manouk werkt momenteel in de medische sector bij Reinier van Arkel en speelt bij DES in de 1e klasse. Daarvoor speelde ze bij VMHC Dames 1 en trainde jarenlang jeugdteams.

Namens de TC

Reint Bos