Hockeyclinics hockeytoppers
10-7-2020  |

Hockeyclinics van toppers

Supergoed nieuws voor alle spelers en trainers! Hockeytoppers Laura Nunnink, Marloes Timmermans, Inge Dankers, Lieke Hulsen, Bart Broeders, Mark Dekker en Toon Siepman verzorgen volgend seizoen hockeyclinics op de club. Zorg dat je ze niet mist en houd de app, nieuwsbrief en socials in de gaten voor data en tijden. Zo ben je perfect voorbereid om straks op het waterveld goed voor de dag te komen. Het nieuwe seizoen wordt nú al een topseizoen.

Laura Nunnink: speelde al 120 interlands in het Nederlands team; Komend seizoen in Dames 1 van HC Den Bosch.

Marloes Timmermans: speelde tot dit jaar in het Nederlands team tot 21 jaar. Komend seizoen komt ze uit voor HC Tilburg in de Promotieklasse, evenals

Inge Dankers: kreeg haar opleiding kreeg bij Oranje Rood en Were Di Dames 1; de vrouw met de killing backhand.

Lieke Hulsen: meervoudig international en zeven jaar speelster van HC Den Bosch Dames 1. Komend seizoen spelend in België bij Royal Victory.

Bart Broeders en Mark Dekker: respectievelijk assistent trainer-coach van Den Bosch dames 1 en bondscoach van het Nederlands team onder 16 jaar (meisjes B).

Toon Siepman: trainer coach die gewonnen heeft wat er te winnen was op zowel Nationaal als Internationaal niveau. Onder andere behaalde hij medailles op de Olympische Spelen met de landenteams van Spanje en Canada. Bekend als strafcorner-goeroe omdat hij de corner-slepers traint van de Nationale teams van Japan, België, Amerika, Engeland en ..... natuurlijk VMHC.

maandag 3 augustus 2020
Peter van Steen