Coachavond 22 oktober
22-9-2020  |

Op donderdag 22 oktober organiseert de TC een coachavond. We praten je dan graag bij over het onderwerp individueel en teamgedrag bij niet-balbezit. Met andere woorden: wat doe je in het veld als de tegenstander balbezit heeft.

Bram van Rijn en Nick Isbouts verzorgen beiden de avond. Bram is in dienst van de KNHB als trainer-coach meisjes en jongens onder 14, daarnaast is bij coördinator Jongste Jeugd en beleidsontwikkelaar bij HOCO en heeft hij diverse coachfuncties bij Oranje Rood.

• Donderdag 22 oktober
  • 20.00 – 21.30 uur
  • Clubhuis VMHC

De avond is voor alle coaches van jeugdteams van VMHC, de focus van de avond zal liggen op 11-tallen. In verband met het houden van voldoende afstand is er plek voor maximaal 20 coaches. We laten die avond alleen de mensen toe die zich vooraf hebben aangemeld.

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan bij Esmiralda via: [email protected]

Een kwartier voor aanvang staat de koffie en thee klaar.

Komt deze datum niet uit, of wil je iets anders bespreken met de TC? Kom dan op maandag 12 oktober of maandag 16 november naar het inloopspreekuur van de TC. Beide avonden zijn de TC-leden tussen 19:00 en 20:00 uur aanwezig op de club.

zaterdag 24 oktober 2020
Isabel Van den Heuvel