Teamindelingen seizoen 2021 - 2022
10-6-2021  |
Beste Jeugdleden en ouders,

Voor komend seizoen zijn we weer gekomen tot nieuwe teamindelingen. Deze kun je vinden op de website achter de inlog via Club - Documenten. We hebben hierbij het beleid / de uitgangspunten gebruikt die eerder zijn gepubliceerd. Richtlijnen vanuit de KNHB geven aan dat we de teams in volgorde van klasse moeten nummeren. Dat betekent specifiek voor onze B lijn (meisjes) dat we het 2e jaars team MB2 moeten maken en het (vrijwel volledig) 1e jaars team MB1 (conform beleid zou dit omgekeerd zijn).

We rekenen erop dat we zoveel mogelijk jeugdleden in een goed, gelijkgestemd en gezellig team hebben ingedeeld. We gaan na dit bijzondere seizoen er vanuit dat we weer volop aan de slag kunnen met trainen, competitie spelen en het verder ontwikkelen van hockey bij VMHC!
Ondanks het zorgvuldige indelingsproces kunnen er natuurlijk vragen en/of opmerkingen zijn. We vragen je om deze schriftelijk aan ons te stellen via vmhc.tc.meisjesab. [email protected]. We zullen je binnen een week een reactie geven.

Sportieve groet,

TC VMHC