Tropical Beach toernooi B-Jeugd
22-3-2023  | 

Beste hockeyspelers en ouders,

Wij nodigen jullie uit voor ons Tropical Beach hockeytoernooi voor de B jeugd,  voor zowel jongens als meisjes. Het toernooi vindt plaats op 1 juli 2023 en duurt van 10:00 uur tot ongeveer 18:00 uur. We willen jullie graag uitnodigen voor een gezellige dag op onze club, waar jullie kunnen genieten van leuke wedstrijden en een geweldige sfeer.

Het toernooi staat open voor alle jeugdspelers vanaf de 2e klasse. Ons doel is om een dag te creƫren waarop spelers van verschillende niveaus kunnen samenkomen en hun vaardigheden kunnen laten zien. We zullen ervoor zorgen dat alle teams gelijkwaardig worden ingedeeld, zodat het toernooi eerlijk verloopt en iedereen een kans heeft om te winnen.

Wij zorgen voor de lunch, maar vragen jullie om zelf een partytent, stoelen, kleed, etc. mee te nemen om hiermee een leuke plek te maken op het grasveld waar je met je team kunt uitrusten. Voor de organisatie van deze dag vragen wij een vergoeding van 100 euro per team.

We sluiten de dag af met een gezellige BBQ. Als jullie hieraan willen deelnemen, geef dit dan duidelijk aan bij de inschrijving. Geef ook aan met hoeveel jullie zijn en of er dieetwensen zijn. Voor de BBQ vragen wij nog een aparte vergoeding van 12,50 euro per persoon (inclusief drankje naar keuze). Naast een prijs voor het winnende team is er ook een prijs beschikbaar voor het meest originele team.

We verwelkomen jullie graag op onze club voor een onvergetelijke dag vol hockeyplezier. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Met sportieve groeten,

De organisatie van het Tropical Beach hockeytoernooi

VMHC

 


terug naar vorige scherm
Mijn Team
Teams
Statistieken
dinsdag 5 december 2023
Aantal leden (info) 510
Nu online 120
Vandaag jarig
Ysa Looij
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 27% |week: 52%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly