terug naar vorige pagina


Jongens B2- B.H.V. Push JO16-4 : 6 - 0 
 

We begonnen heel goed, echter dit duurde maar 5 minuten en daarna kakte we in. Passes kwamen niet aan, inzet was ineens verdwenen. Tijdens de time out kregen we ook niet op gang. Dus laten we de eerste helft maar snel afsluiten. 

Het derde kwart gingen we eindelijk hockeyen maar we bleven slordig. De frustratie was te zien bij Viggo op zijn gezicht ( ik ken hem langer dan vandaag­čĄ¬) die reserve stond. Nadat er genoeg frustratie was heb ik hem weer in het veld gezet en een minuut later maakte Viggo de verlossende 0-1. Hij mocht daarna weer gelijk terug op de bank gaan zitten. Daarna kwam Quinten voor de goal en die maakte de 0-2. 
 Het vierde kwart gingen we door en met mooie aanvallen maakte Viggo de 0-3 en Quinten de 0-4. Toen kwam voor mij het mooiste doelpunt van de wedstrijd en die werd genaakt door Pim Roelofs. Als ik het iemand gunde om een doelpunt te maken was het Pim. Met een mooie slag op goal passeerde hij de goed keepende doelman van Push. De jongens vonden het nog niet genoeg en na een mooie aanval maakte Viggo zijn hattrick en stond de eindstand op het bord, 0-6. We hebben op het veld een klein feestje gevierd met respect voor Push want zij waren na deze wedstrijd gedegradeerd. 

Het feestje hebben we doorgezet op de club en ‘s-avonds in het clubhuis. 

Mijn Team
Teams
Statistieken
zaterdag 25 maart 2023
Aantal leden (info) 555
Nu online 572
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 35% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly