terug naar vorige pagina


Jongens B2- Berkel Enschot JO16-3 : 2 - 0 
 

We beginnen heel sterk en het was gelijk duidelijk dat wij de bovenliggende partij waren. Echter de doelpunten bleven uit. We hebben het eerste kwart constant op de helft van de tegenstander gespeeld. 
 Het tweede kwart werd dit doorgezet. Na een strafcorner stond Kasper op de juiste plek voor de tip-in. 1-0 voor en dat was wel even lekker. 
 In het derde kwart kwam HVB sterk terug en toen lagen de kansen bij hen, echter door sterk verdedigingen met hier en daar een hartverzakking van de coach hebben we het derde kwart overleeft. 
 Het vierde kwart bleven zij aanvallen echter nu kregen wij ook ruimte voorin. Er was even paniek in onze cirkel en de bal leek in onze goal te vallen maar werd door Jort van de lijn gehaald, niet goed voor de coach🤪. Maar daar kwam de verlossende 0-2 door een uitbraak over links en een goede assist van Viggo wist Quinten de bal in de goal te werken. De defibrilator kon worden ontkoppelt bij de coach😰. Pim Roelofs had bij zijn officiële debuut nog bijna de 0-3 op zijn stick maar deze ging net naast. 

Al om al, een fysieke tegenstander en dan zo winnen, fantastisch. Plezier, strijd en hier en daar een beetje agressie van de tegenstander hebben het een mooie wedstrijd gemaakt. Onze jongens waren toppers vandaag.

Mijn Team
Teams
Statistieken
woensdag 4 oktober 2023
Aantal leden (info) 502
Nu online 240
Vandaag jarig
Kolette Labout-de Jong
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 33% |week: 55%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly