terug naar vorige pagina


Jongens B2- Hockeyclub 's-Hertogenbosch JO16-5 : 2 - 0 
 

De afspraak vooraf was dat we vanaf het eerste moment gefocust zouden zijn met de juiste inzet. Dit resulteerde in een sterk begin van Vlijmen met enkele mooie kansen van onze kant van o.a. Ties. Helaas stond de bossche keeper vandaag goed te keepen en hield de nul.
Het veldspel was goed en na een mooie aanval scoorde Quiten met een harde slag diagonaal in de verre hoek de 1-0. Gezien het spel tot dan toe een verdiende voorsprong. Na het eerste kwart hebben we gehamerd om geen onnodig balverlies te lijden door het midden en scherp te blijven op het omschakelen bij balverlies. Met dezelfde inzet in het tweede kwart drong Viggo de circkel binnen en schoot op de klomp van de bossche keeper. De afketsende bal kwam bij Thijn en met een bekeken slag tussen de benen van de keeper betekende dat de verdiende 2-0.
Na de rust zagen we het spel in het derde kwart wat slordig worden waarbij Kevan met enkele formidabele reddingen de nul vast hield en Jort koel de bal van de achterlijn weghaalde. Voor het begin van het vierde kwart hebben de jongens zelf de puntjes op de i gezet waarbij 80% niet genoeg is maar 100% nodig is om te winnen. Hier heeft iedereen zich hier in het laatste kwart aan gehouden.
Jan kon de verleiding niet weerstaan en voegde zich met nog 15 minuten op de klok bij het team en in de dugout. Klasse Jan! Ondanks een wat grimmiger spel werd de voorsprong niet meer weggegeven en was de overwinning een feit!
Al met al een compliment voor het team voor de getoonde inzet en strijd samen met het veldspel. 3 verdiende punten in de pocket

Mijn Team
Teams
Statistieken
zaterdag 25 maart 2023
Aantal leden (info) 555
Nu online 237
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 35% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly