terug naar vorige pagina


Jongens B2- MHC Bommelerwaard JO16-1 : 2 - 4 
 

Allereerst wil ik beginnen dat onze jongens echt alles hebben gegeven en dat doet ons coaches goed. 
De wedstrijd begon redelijk gelijk op echter hadden we gelijk in de gaten dat Bommelerwaard wel een niveautje hoger was dan wat we gewend waren. Zij kwamen dan ook al vrij snel op een 1-0 voorsprong. Wij hebben daar op gelijk geregeerd en uit een aanval hebben wij een strafcorner gekregen. Deze werd hard in gepusht door Bas en stond het weer 1-1. 
 In het tweede kwart hebben we dit zelfs kunnen omzetten naar een voorsprong door een mooie aanval van Viggo over rechts die de bal zelf tegen de plank aan werkte. We gingen er allemaal voor en gingen met een mooie 1-2 voorsprong de rust in.
 Het derde kwart gingen we vol goede moed het veld in en konden we stand houden, al zagen we wel dat Bommelerwaard meer en meer grip kreeg op de wedstrijd. Nog 1 kwart te gaan.
 Het vierde kwart hebben we gevochten als leeuwen echter Bommelerwaard was op dat moment echt de betere. Al snel kwamen ze op 2-2 en zij gingen er vol voor. Met een paar dubieuze kaarten van de scheidsrechter waarvan ik zei dat het erg overdreven was wist Bommelerwaard door te drukken en de 3-2 en snel daarna de 4-2

Mijn Team
Teams
Statistieken
zaterdag 25 maart 2023
Aantal leden (info) 555
Nu online 579
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 35% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly