terug naar vorige pagina


Jongens B2- Rosmalen JO16-3 : 5 - 3 
 

Het was een matige wedstrijd van onze kant. We wilden een nieuw systeem uitproberen maar dat was lastiger dan gedacht. Dat was te zien want onze jongens waren niet op hun goede doen. Het goed in positie lopen is bij dit systeem heel belangrijk en dat werd niet gedaan.

 In de time-out dit nogmaals besproken maar het was niet echt blijven hangen en we kwamen hierdoor stiekem best wel in de problemen. Rosmalen kreeg meerdere kansen en we kwamen goed weg.

 Het derde kwart zijn we gestart met ons vertrouwde systeem. Echter begonnen we het kwart heel zwak en binnen een paar minuten stonden we 0-1 achter. Gelukkig zijn ze daarna gaan hockeyen en was het best nog wel een spannende partij. We maakte vrij snel 1-1 door een doelpunt van Viggo en zo ook de 2-1 werd gemaakt door Viggo, dit was echt een prachtig doelpunt vanuit een onmogelijke hoek links, zo in het dak van de goal, daar ben je als coach en als vader dan toch wel weer heel trots op.

 Het vierde kwart wilde we dit doorzetten echter kwam Rosmalen weer op 2-2 waarna Thijn zich boos maakte, de bal aannam, over links naar voren en met een prachtige solo de 3-2 maakte. We waren los leek het want daarna maakte Okke (geleende speler van de B1) de 4-2. Kat in het bakkie dachten we, maar daar dacht Rosmalen anders over, want kort daarna maakte zij weer 4-3 en was de spanning weer terug. Na een aanval van onze kregen we dan eindelijk onze eerste strafcorner. Berend geeft aan naar Bas en die had weer een snoeiharde push direct op goal, 5-3. De tegenstander ging in discussie met de scheidsrechters maar het doelpunt bleef staan. Nadat daarna een speler van Rosmalen beledigende gebaren maakte mocht hij 2 minuten naar de kant en was de wedstrijd gespeeld.

 

Mijn Team
Teams
Statistieken
zaterdag 25 maart 2023
Aantal leden (info) 555
Nu online 364
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 35% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly