Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 3 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Meisjes 6E1 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO9-1


terug naar vorige pagina


Jongens B2- MHC DES JO16-1 : 2 - 1 
 

We begonnen erg slordig en we lieten de tegenstander het spel maken. Zij kwamen er soms gevaarlijk doorheen maar wisten nog niet te score. We waren meer een wedstrijd tegen ons zelf aan het spelen dan dat we bezig waren met de tegenstander.

Het tweede kwart bleven we slordig en DES kwam steeds meer in hun spel. Dat resulteerde een aantal strafcorners maar gelukkig waren ze aanvallend niet zo sterk. Toch wisten ze een kans te benutten en stonden we met 1-0 achter. We konden zelf geen vuist maken.

In de rust hebben we een goede bespreking gehad waarbij de jongens zelf al een aantal punten aangaven wat er beter moest. Terug naar de basis en vanuit daar verder. 

DES kwam vol overtuiging het veld weer in met het idee dat ze het klusje wel konden klaren. We begonnen het derde kwart direct sterk, een aantal verschuivingen van posities en we stonden sterk. De wedstrijd ging op dit punt gelijk op maar wij wisten hem te kantelen, door een mooie aanval kwam de bal bij Quinten die een vrije speler voor de goal kon inspelen, maar dat deed hij niet. Quinten wist de bal in de meest onmogelijke manier in de goal te schieten, 1-1. Zo gingen we de time-out in richting vierde kwart.

Het vierde kwart gingen wij verder waar we in het derde kwart mee begonnen zijn, strijd leveren. We bleven hockeyen, goed overspelen en na een minuut of vijf stond daar Quinten weer voor de goal en hij maakte de 1-2. Met nog ruim 10 minuten te gaan was het langs de lijn niet meer te houden. DES kwam er nog een keer gevaarlijk door maar door een fantastische redding van Kevan bleef het 1-2. Met nog een paar minuten te gaan kregen we een strafcorner en met weer een snoeiharde push van Bas vloog de 1-3 er in, echter de scheidrechter gaf aan dat de bal de cirkel niet had verlaten, dus de spanning bleef, maar we hebben de overwinning over de streep gehaald.

Het was niet makkelijk, zeker omdat er een aantal jongens wat grieperig waren maar zij hebben goed hun best gedaan, klasse.

Mijn Team
Teams
Statistieken
dinsdag 30 mei 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 58
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 42% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly