Contributie 

1. Vastgestelde contributiegelden voor seizoen 2022-2023

Elk jaar wordt de contributie vastgesteld door de Algemene Leden Vergadering (ALV). De contributie is verschuldigd voor een heel verenigingsjaar (1 juli tot en met 30 juni).

Voor het seizoen 2022 – 2023 is de volgende contributieregeling vastgesteld.


Veldhockey

Kabouter € 125
Junioren F € 207
Junioren E € 240
Junioren D € 254
Junioren C € 261
Junioren B € 272
Junioren A € 277
Senioren
€ 342
Veteranen
€ 255
Avondcompetitie/Trimhockey € 208
Studenten (geen training)
€ 208
Trainingsgroep beginners (jeugd)
€ 62
Zaalhockey is nog niet definitief vastgesteld. Onderstaande tarieven zijn van 2021-2022

Toeslag competitie junioren
€90
Toeslag training junioren
€70

 

Overig

Trainingstoeslag eerste en tweede teams: € 30,00

Niet spelende leden: € 50,00

Club van 50: € 50,00

Inschrijfgeld: € 15,00 (éénmalig)Toelichting
  • De contributie voor senioren, veteranen en junioren is gebaseerd op 1 tot 2 keer trainen per week en de competitiewedstrijden.
  • Kabouterhockey is voor kinderen van 4 en 5 jaar. Zij trainen 1 keer per week op een doordeweekse avond/einde middag. De kinderen spelen geen competitiewedstrijden.
  • Voor beginners is er een trainingsgroep. Dit is een trainingsprogramma voor 5- tot 10-jarigen, waarbij de kinderen in 10 trainingen de basistechnieken van hockey leren. Er worden geen competitiewedstrijden gespeeld. Meerdere malen per seizoen wordt een groep opgestart. Na de trainingsgroep kan het kind besluiten door te gaan en wordt het geplaatst in een passend team. Vanaf dat moment is de reguliere contributie + inschrijfgeld verschuldigd.
  • Trainingsleden zijn leden die alleen deelnemen aan trainingen en geen competitiewedstrijden spelen. Trainingsleden mogen per seizoen maximaal 3 competitiewedstrijden meespelen in een regulier team, bijvoorbeeld als invaller.
  • Trimleden zijn leden die het leuk vinden om regelmatig en ongedwongen een balletje te slaan. Op een vast uur spelen zij een onderling wedstrijdje of doen een training. Afhankelijk van de opkomst wordt het spelformat bepaald. Trimleden mogen per seizoen maximaal 3 competitiewedstrijden meespelen in een regulier team, bijvoorbeeld als invaller.


Contributiebetaling

De contributie wordt door de penningmeester via ClubCollect geïnd. De betalingen verlopen via de betalingsmethode iDEAL of per SEPA Incasso. De nota’s worden per e­mail en SMS aan de leden verzonden.

Indien (tijdige) betaling uitblijft, heeft VMHC het recht om het speelrecht van het lid op te schorten of op te heffen. Dit zal vooraf schriftelijk bevestigd worden.

Voor mensen uit de gemeente Heusden met een beperkt inkomen uit werk of die een uitkering ontvangen, is er de mogelijkheid een geldelijke tegemoetkoming te ontvangen voor sportdeelname. Dit kan met de zogenaamde ‘HeusdenPas’. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Heusden.


Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap geldt voor een heel verenigingsjaar dat loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daarop volgende jaar. Opzeggen van het lidmaatschap dient plaats te vinden vóór 15 mei. Het opzeggen dient via e-mail te gebeuren bij ledenadministratie: [email protected].

 

Wij vragen u met klem tijdig op te zeggen. Bij de indeling van de teams voor het komende seizoen helpt het ons namelijk zeer als wij tijdig weten wie door gaat en wie niet. Zo kunnen wij werken aan voltallige en goed samengestelde teams. Dit verhoogt het spelplezier van iedereen.

  • Bij opzegging na 15 mei, maar voor 30 juni, wordt € 50,00 administratiekosten in rekening gebracht. Dit in verband met aangegane verplichtingen (o.a. aanmelding bij de KNHB).
  • Opzeggen ná 30 juni betekent een contributieverplichting voor het volgende verenigingsjaar. Dit geldt ook als er niet meer bij VMHC gespeeld wordt.
  • Opzeggingen zijn alleen geldig als ze via e-mail aan ledenadministratie ([email protected]) zijn gemeld en bevestigd door ledenadministratie. Alle andere opzeggingen, zoals via coaches, trainers, andere leden of kennissen zijn niet geldig. Zonder bevestiging van opzegging door ledenadministratie loopt de contributieverplichting door!
  • Leden die om gezondheidsredenen of vanwege studie/werk langer dan een half seizoen niet kunnen spelen, kunnen dit aangeven bij de penningmeester. Voor hen is er de mogelijkheid tot restitutie van de helft van de jaarlijkse contributieverplichting.

 
Mijn Team
Teams
Statistieken
woensdag 4 oktober 2023
Aantal leden (info) 502
Nu online 248
Vandaag jarig
Kolette Labout-de Jong
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 33% |week: 55%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly