De Geschiedenis
De Vlijmense Mixed Hockey Club werd opgericht in 1978 door een groep enthousiaste leden.

Na een periode van gestage groei kreeg de vereniging ook beschikking over een kunstgrasveld en in 1996 kwam er een veldverlichting, toen nog niet zo vanzelfsprekend als nu. Tegelijk werd het  clubhuis uitgebouwd.

Na verloop van tijd nam het ledental geleidelijk af en kwam de noodzaak voor nieuwe investeringen. Door de dreiging van een fusie met omliggende clubs kwam het enthousiasme weer vol tot leven en groeide de vereniging van 192 leden in 2001 tot meer dan 650 leden in 2012.

Inmiddels beschikt VMHC over 3 kunstgrasvelden en een miniveld. Diverse tophockeyers die op landelijk nivo spelen zijn hun carriere ooit in Vlijmen begonnen, maar VMHC wil blijven wat het altijd was en dat is een club die goede prestaties levert maar ook veel gezelligheid biedt.
woensdag 17 oktober 2018
Puck Govaerts