APRIL
Opening waterveld
Datum: zo 11   11:30 - 12:30
Locatie: Veld 1
Memo: Zondag 11 april openen we het nieuwe waterveld officieel. We hebben wethouder Kees van Bokhoven (sport) uitgenodigd om samen met onze voorzitter Corné van Iersel de bal uit te nemen en daarmee het waterveld te openen. Helaas mag hier geen publiek bij aanwezig zijn. Wel zullen we deze opening live streamen via facebook, zodat iedereen toch kan zien dat het waterveld ook echt klaar is en voor geopend wordt verklaard.
Nu openen we het waterveld eerst 'klein'. Als het weer mag doen we dit nog dunnetjes over en organiseren we een groter feest om het nieuwe waterveld in te wijden.
Hockeyclinics hockeytoppers
Datum: za 17   10:00 - 13:30
Locatie: Veld 1
Memo: Dit seizoen zullen enkele toppers onze trainers en spelers/keepers verrassen met een clinic. Ten eerste natuurlijk om de techniek bij te spijkeren maar vooral ook om straks op het waterveld goed voor de dag te kunnen komen!
Dit is de tweede in de serie en wordt gegeven door Mark Dekker, Inge Dankers en Marloes Timmermans.

Marloes Timmermans speelde tot dit jaar in het Nederlands team tot 21 jaar. Dit seizoen komt ze uit voor HC Tilburg in de Promotieklasse
Inge Dankers kreeg haar opleiding bij Oranje Rood en Were Di Dames 1; de vrouw met de killing backhand die dit seizoen in Tilburg Dames 1 speelt.
Mark Dekker is bondscoach van het Nederlands team onder 16 jaar (meisjes B) en hoofdcoach van Were Di dames 1, uitkomend in de promotieklasse.
Er worden twee clinics verzorgd van: 10.00 - 11.30 uur 12.00 - 13.30 uur Per clinic kunnen er 15 tot 20 deelnemers ingedeeld worden. De kosten bedragen €20, - per deelnemer.
Je kan je aanmelden via de VMHC-app op je telefoon.
Er worden twee clinics gegeven. In de week vooraf hoor je in welke clinic je bent ingedeeld.
MEI
Onfire hockeykamp