OKTOBER
Proeftraining
Datum: za 3   11:00 - 12:00
Locatie: Mini-veld
Memo: Ken jij kinderen of heb jij vriendjes of vriendinnetjes die ook graag zouden willen hockey? Geef ze dan op voor een proeftraining. Op zaterdag 20 en 27 juni organiseren wij een proeftraining van 11.00 uur tot 12.00 uur voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Hierin maken kinderen kennis met hockey. Ze leren hoe je een stick moet vasthouden, een bal moet slaan en hoe je een doelpunt scoort en nog veel meer.
Meld je aan bij [email protected]
Hockeyclinics hockeytoppers
Datum: ma 19   13:30 - 15:30
Locatie: Veld 2,Barbezetting,Clubhuis VMHC
Memo: Internationale toppers geven clinic bij VMHC!

Maartje Krekelaar en Joaquin Menini geven maandag 19 oktober in de herfstvakantie weer een hockeyclinic bij VMHC! Dé kans om met deze toppers je techniek bij te spijkeren en… te genieten van heerlijk hockeyspel! De vorige clinic zat snel vol en de deelnemers kwamen enthousiast van het veld af. Wacht dus niet te snel met aanmelden.

Joaquin Menini is 28 jaar, Argentijns International en winnaar van de gouden medaille op de Olympische spelen in Rio 2016! Sinds 2014 heeft hij al meer dan 120 interlands gespeeld voor zijn land en hij staat bekend om zijn fluwelen balbehandeling. Tot vorig jaar speelde hij bij HC Den Bosch, nu speelt hij bij HC Rotterdam. Om de week op maandag is hij bij ons op de club te vinden. Hij traint een aantal jeugdteams bij VMHC.

Maartje Krekelaar is 25 jaar, speelt bij HC Den Bosch in dames 1 en heeft ruim veertig interlands gespeeld in het Nederlands damesteam.

Voor wie: jeugdleden van VMHC (E t/m C)
Waar: sportvelden VMHC
Wanneer: maandag 19 oktober
Ronde 1: 13.30 tot 15.00 uur *VOL* Ronde 2: 15.30 tot 17.00 uur
Kosten: € 20,- per persoon

Aanmelden kan: via de VMHC-app: onder meer/evenementen/hockeyclinic of via de VMHC-website (achter login): onder club/evenementen/hockeyclinic Ouders, trainers en coaches zijn welkom om te kijken. Het clubhuis is open voor een drankje.

Vragen? Mail naar: [email protected]
Coach avond