Nieuwsoverzicht
BESTUUR

1-4-2020
Coronavirus
 
Het bestuur houdt de ontwikkeling rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Daarbij laten wij ons informeren door de KNBH en volgen de richtlijnen die zij, het RIVM en de Overheid, stellen. Updates hierover geven we via de VMHC-app en de website. Zo proberen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de consequenties voor de club en het hockey.

Samenvattend zijn de maatregelen van de RIVM en KNHB inzake hockey nu als volgt:
  • tot 1 juni zijn alle evenementen en toernooien afgelast.
  • tot 28 april is hockeycompetitie stilgelegd. Over de periode daarna is nu nog niets bekend en wordt nog over gesproken.
Update KNHB: 31 maart 2020, 19.50 uur

De periode waarin de competities alsnog op het veld beslecht kunnen worden in dit hockeyseizoen is – in beschikbare wedstrijddagen gemeten – niet groot meer. De KNHB onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten. Ons doel is om, wanneer de omstandigheden dat in de loop van mei zouden toelaten, het mogelijk te maken een aantal weken op de verenigingen te hockeyen. Op die manier willen we hockeyers en verenigingen alsnog een mooie periode vol hockey laten beleven. Daar zetten we nu onze energie, kennis en creativiteit op in. Zodra we de mogelijkheden concreet in kaart hebben, volgt een update aan alle verenigingen.

Op dit moment gaat het er echter vooral om er gezamenlijk voor te zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus voorkomen en dat de mensen die zorg nodig hebben die zorg ook kunnen ontvangen. We rekenen daarom op het begrip van alle hockeyers en verenigingen en hopen dat iedereen richting de zomer alsnog met veel plezier op de verenigingen terecht kan.


 
ALGEMEEN

1-4-2020
Waterveld
 
Het Brabants Dagblad publiceerde 1 april 2020 een artikel met de kop ‘Hockeyclubs krijgen vurig gewenst waterveld’. In dit artikel staat dat VMHC en MHCD beide een waterveld krijgen. Deze conclusie is iets te voorbarig. 

25 maart heeft de ALV van VMHC, in een bijzondere schriftelijke vergadering, ingestemd met het verzoek van het College van B&W om het voorstel tot aanleg van een waterveld aan de Gemeenteraad te mogen voorleggen. Daarbij heeft de ALV tevens ingestemd met een gelimiteerde contributieverhoging voor de leden. Dit laatste voorstel hebben wij gedaan omdat definitieve huurprijzen nog niet bekend en wij als bestuur een veiligheid in het proces willen inbouwen.  

Hoewel de vooruitzichten goed zijn, is de aanleg van het waterveld nog niet definitief. Eerst moet het politieke besluitvormingsproces namelijk nog worden afgerond. Het College van B&W heeft het voorstel tot aanleg inmiddels goedgekeurd en legt het voorstel nu eerst voor aan de Gemeenteraad. Naar verwachting zal de Raad het voorstel in de raadsvergadering van 12 mei aanstaande bespreken en goedkeuren. Daarna volgt de aanbestedingsprocedure. Hierin wordt ook VMHC betrokken. Het daadwerkelijk aanleggen van het waterveld kan pas starten als deze procedure rond is en zowel de gemeente als VMHC akkoord zijn. Dit is op zijn vroegst medio 2020. Maar gezien de huidige situatie zou dit best later kunnen worden.

We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen, en ondanks het enigszins premature artikel, zijn de vooruitzichten goed.
 
BESTUUR

26-3-2020
Schriftelijke ALV uitslag stemming
 

Beste leden en ouders van leden van VMHC,

Woensdag 25 maart vond de schriftelijke ALV aangaande een waterveld ter vervanging van het bestande Veld I plaats, met 107 reacties een van de best ‘bezochte’ ALV’s ooit. De tellingen zijn onafhankelijk en vanaf verschillende locaties gecontroleerd door Ivo van der Meulen en Ralph Freeman.

De uitslag is als volgt:

Voorstel 1: De gemeente wil vereniging VMHC van een waterveld voorzien. Voor VMHC zal daartoe veld 1 vervangen worden door een waterveld. Stemt de ALV hiermee in?

Aantal uitgebrachte stemmen: 107

  • Voor: 92
  • Tegen: 11
  • Onthouding: 4

Voorstel 2: Aan de ALV wordt gevraagd om ook met het financiële voorstel in te stemmen. Stemt de ALV hiermee in?

Aantal uitgebrachte stemmen: 105

  • Voor: 83
  • Tegen: 18
  • Onthouding: 4

Met deze uitslag ondersteunt VMHC het college van B&W in haar aanvraag bij de Gemeenteraad tot de aanleg van een waterveld.

Het bestuur bedankt iedereen die zijn of haar stem heeft uitgebracht.


Met vriendelijke groet,

Corné, Saskia, Rints, Jaap en Reint

 

24-3-2020
Coronavirus
 
Het bestuur houdt de ontwikkeling rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Daarbij laten wij ons informeren door de KNBH en volgen de richtlijnen die zij, het RIVM en de Overheid, stellen. Updates hierover geven we via de VMHC-app en de website. Zo proberen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de consequenties voor de club en het hockey.

Samenvattend zijn de maatregelen van de RIVM en KNHB inzake hockey nu als volgt:
  • tot 1 juni zijn alle evenementen en toernooien afgelast.
  • tot 6 april is hockeycompetitie stilgelegd. Over de periode daarna is nu nog niets bekend en wordt nog over gesproken.
Update KNHB: 24 maart 2020, 11.05 uur

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april.

NOC*NSF is met het ministerie van VWS in overleg wat een en ander praktisch betekent, bijvoorbeeld voor sporten in de buitenruimte en voor de competities. De KNHB blijft de richtlijnen van het RIVM volgen, net als de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Zodra we meer informatie hebben, zullen we deze vanzelfsprekend delen op onze website.


 
ALGEMEEN

13-8-2018
VMHC Ledenshop
 

VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Ook heb je ruime keus uit een groot assortiment overige sportkleding, zoals trainingspakken, shirts, shorts en jacks, en sportaccessoires zoals sporttassen, bitjes en scheenbeschermers.

De Ledenshop is onderdeel van het samenwerkingsverband dat wij met onze kledingpartner Reece/Deventrade en met Knuvers Sport hebben. Daar is een bonussysteem aan gekoppeld: elke bestelling die je in de Ledenshop doet, verhoogt onze sponsorbijdrage voor het volgende seizoen. 

In de Ledenshop krijg je evenveel korting (10%) als bij Knuvers Sport op de Helftheuvel. Voor teambestellingen kun je beter eerst contact opnemen met Knuvers Sport om te kijken of er andere korting mogelijk is.
Via https://clubs.reeceaustralia.com/nl/vmhc-vlijmen kom je meteen bij de Ledenshop/Clubcollectie van Reece/Deventrade.

Namens het bestuur veel gemak, plezier en voordeel gewenst en bedankt voor je steun!


 
Mijn Team
Teams
Statistieken
zaterdag 4 april 2020
Aantal leden (info) 564
Nu online 113
Vandaag jarig
Anne van den Berkmortel
Jippe Boom
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 21% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly