Nieuwsoverzicht
EVENEMENTEN

29-5-2023
Programma Weekend 45 jaar VMHC!!
 

Dat klinkt als een fantastisch jubileumweekend vol leuke activiteiten en festiviteiten! Hier is een samenvatting van het programma voor het weekend van 23 en 24 juni ter viering van ons 45-jarig bestaan:

Vrijdag 23 juni

 • VMHC Pubquiz: Een gezellige pubquiz om de avond te starten. Voor meer informatie en aanmeldingen zie onze website of meld je aan via secreta[email protected] . Inloop is vanaf 20:30 uur. Aanvang Quiz 21:00 uur.

Zaterdag 24 juni

 • Zomer Toernooi (2e editie): Een 8 tegen 8 toernooi waarbij deelnemers hun eigen teams kunnen samenstellen. Een dag vol hockeyplezier en sportieve competitie. Aanvang 10:30 tot 15:00 uur.                                                 
 • Picknick: 12:00 – 13:00 uur

Tussen de middag wordt er een heerlijke picknick verzorgd voor de teams die deelnemen aan het zomer toernooi. Een moment om bij te komen en te genieten van lekker eten.

 • Color run: 15:00 uur

Een Color run is een loopevenement over een parcours waarbij geen tijd wordt genoteerd. Het loopevenement kent geen winnaars of prijzen, lopers worden in diverse kleurpoeders ondergedompeld bij speciale kleurenzones langs het parcours.

 • Wedstrijd Boekaniers vs. All Stars: 16:00 – 17:30 uur

Een spannende wedstrijd tussen het team van de Boekaniers, bestaande uit oud Oranje- en hoofdklasse spelers, en ons eigen All Stars team.

 • Huldiging kampioenen: 17:00 uur

Onze kampioenen van het herfst-, zaal- en lenteseizoen worden gehuldigd. Een speciaal moment om hun prestaties te erkennen.

 • BBQ en feest: Vanaf 18:00 uur

De middag wordt afgesloten met een gezellige barbecue. Daarna volgt een avond vol feest en entertainment.

Het belooft een geweldig jubileumweekend te worden, vol sportiviteit, plezier en feestelijke vieringen. Geniet ervan!


 
ALGEMEEN

23-5-2023
PubQuiz
 
Op vrijdag 23 juni 2023 vindt de 1e editie plaats van de enige echte VMHC Pubquiz! Het clubhuis wordt omgetoverd tot een gezellig bruincafé! Deze avond is de start van het 45ste lustrum van VMHC!

Hoe zorg je dat je erbij bent;
 • De captain van het team (bestaat uit 4 teamleden) meld zich aan via het ticketkantoor link.
 • Inschrijfkosten zijn € 40,00 voor het team, zo doen jullie direct mee met de pubquiz, ontvangen jullie bij aankomst een met bier gevulde pitcher, borrelplank en de unieke VMHC 45 jaar bierglazen!
 • Vanaf 20:30 uur is het bruincafé geopend en om 21:00 uur gaat de eerste ronde van start!
Aanmelden kan via de volgende link:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/VMHCPubquiz

Na het aanmelden via ticketkantoor stuur je vóór zondag 18 juni een mailtje naar secretar[email protected] met wie er in jou team zit en wat jullie teamnaam is!

Wij hebben er ontzettend veel zin in! Krik je algemene kennis nog wat op de komende weken en tot dan!

Groetjes
De Lustrumcommissie

 
SPORTIEF

12-5-2023
Procedure teamindelingen
 
Het einde van het hockeyseizoen begint langzaamaan te komen. Dit betekent dat de voorbereiding voor volgend seizoen alweer zijn begonnen! Zo zal de TC zich bezig gaan houden met het maken van de teamindelingen voor het seizoen 2023-2024. Via deze weg willen wij jullie meer informatie geven over de procedure.

De teamindelingen worden op basis van verschillende criteria gemaakt. Die criteria zijn als volgt;

 1. Spelersbeoordelingen (deze zijn dit seizoen 3x afgenomen door trainers en coaches)
 2. Coachgesprekken (zijn gehouden in de winterstop en zullen binnenkort nogmaals gepland worden)
 3. Leeftijd (op basis van richtlijnen vanuit de KNHB)

Aan de hand van bovenstaande criteria zal de TC zo eerlijk mogelijk de indelingen gaan maken. Hoe de hele procedure precies werkt is te vinden in het selectiebeleid, deze is te vinden achter de login in LISA (bij documenten)

De definitieve selecties zullen in de week na het pinksterweekend gepubliceerd worden.

Mochten er vragen zijn horen we het graag via de mail of je kunt ons aanspreken op de hockeyclub.

met vriendelijk groet,

Technisch Management VMHC.
Alec Rombeek
Stef van Oers
 

22-3-2023
Tropical Beach toernooi B-Jeugd
 

Beste hockeyspelers en ouders,

Wij nodigen jullie uit voor ons Tropical Beach hockeytoernooi voor de B jeugd,  voor zowel jongens als meisjes. Het toernooi vindt plaats op 1 juli 2023 en duurt van 10:00 uur tot ongeveer 18:00 uur. We willen jullie graag uitnodigen voor een gezellige dag op onze club, waar jullie kunnen genieten van leuke wedstrijden en een geweldige sfeer.

Het toernooi staat open voor alle jeugdspelers vanaf de 2e klasse. Ons doel is om een dag te creëren waarop spelers van verschillende niveaus kunnen samenkomen en hun vaardigheden kunnen laten zien. We zullen ervoor zorgen dat alle teams gelijkwaardig worden ingedeeld, zodat het toernooi eerlijk verloopt en iedereen een kans heeft om te winnen.

Wij zorgen voor de lunch, maar vragen jullie om zelf een partytent, stoelen, kleed, etc. mee te nemen om hiermee een leuke plek te maken op het grasveld waar je met je team kunt uitrusten. Voor de organisatie van deze dag vragen wij een vergoeding van 100 euro per team.

We sluiten de dag af met een gezellige BBQ. Als jullie hieraan willen deelnemen, geef dit dan duidelijk aan bij de inschrijving. Geef ook aan met hoeveel jullie zijn en of er dieetwensen zijn. Voor de BBQ vragen wij nog een aparte vergoeding van 12,50 euro per persoon (inclusief drankje naar keuze). Naast een prijs voor het winnende team is er ook een prijs beschikbaar voor het meest originele team.

We verwelkomen jullie graag op onze club voor een onvergetelijke dag vol hockeyplezier. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Met sportieve groeten,

De organisatie van het Tropical Beach hockeytoernooi

VMHC

 

 
VACATURES

5-3-2023
Vacatures - Help je mee?
 
VMHC maken we met elkaar, vóór de leden en dóór de leden. Wij zijn een prachtige vereniging en daar zijn we trots op! Als we niet allemaal ons steentje bijdragen wordt het een onpersoonlijke en saaie boel en zou, om te realiseren wat we nu hebben, de contributie torenhoog worden en dat willen we niet. Vrijwilligers zijn keihard nodig en onze club kan niet bestaan zonder de vele enthousiaste vrijwilligers die helpen alles in goede banen te leiden. We zoeken JOU en je bent altijd welkom om te komen helpen!
 
We hebben verschillende vacatures op dit moment en zijn met spoed op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Zit er wat voor je tussen, meld je dan aan via het bestuur of technisch management.

 
TC-voorzitter 
We zijn op zoek naar een echte verbinder als TC-voorzitter. Jij bent verantwoordelijk voor de lijn coördinatoren en andere (technische) vrijwilligers. Als voorzitter leidt en maak je de agenda voor vergaderingen, daarbij communiceer je de actiepunten en controleer je of dit goed wordt opgepakt. De TC-voorzitter is tevens lid van het bestuur. Uitgebreide hockey kennis is niet perse nodig omdat je nauw samenwerkt met het Technisch Management.  Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op via [email protected]

Lijncoördinator 
Als lijn-coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor ouders en coaches binnen jouw lijn. Dit betekent dat er door de lijncoördinator gedurende het seizoen informatie verzamelt wordt over alles wat zich afspeelt binnen de teams. Dit is vooral gericht op sociaal/emotioneel gebied. Zijn er hockey technische of -tactische vraagstukken dan gaat de lijncoördinator hiermee naar het Technisch Management. Naast het verzamelen van informatie vanuit het team/ de ouders voert de lijncoordinator ook 2x per seizoen coachgesprekken uit, om via die weg meer inzicht te krijgen in de situatie binnen de betreffende teams. Met de verzamelde informatie en de input uit coachgesprekken, kan de lijncoördinator samen met de lijntrainer een opzet teamindeling maken.   
  
Wij zoeken lijncoördinatoren bij de lijnen MO12, MO10 én 1 coördinator voor de teams JO12-JO18

 
Barpersoneel
De bar heeft versterking nodig en zoekt nog steeds personeel voor de zondag.
Ben jij minimaal 18 jaar en heb jij zondag tijd én zin om achter de bar te staan?  

Neem contact op met Saskia via [email protected] voor nadere details.
 
ALGEMEEN

5-3-2023
Save the date!
 
Belangrijke data 2023 

Iedereen staat weer te trappelen om het veld op te gaan. Hierbij melden wij jullie alvast een aantal data die je nu al in de agenda kan zetten! De details zullen nog volgen, indien deze nu nog niet bekend zijn. 

•    Zaterdag 4 maart             Start lentecompetitie KNHB 
•    Zaterdag 24 juni              Jubileum feestdag VMHC
•    Zondag 25 juni                Wedstrijd oud Dames 1 vs huidig Dames 1
                                              Wedstrijd oud Heren 1 vs huidig Heren 1

 

4-3-2023
45 jaar VMHC
 
We zoeken vrijwilligers voor de organisatie van het 45 jarig bestaan van VMHC
 
Dit jaar bestaat "De gezelligste club van Brabant” 45 jaar en daarvoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met de organisatie. Dit jubileum wordt op 24 juni gevierd.
Vind jij het leuk om hierbij te helpen, meld je dan aan. Het is een eenmalige activiteit dus je zit er niet de hele tijd aan vast. Geef je op via [email protected] 
 
Mijn Team
Teams
Statistieken
woensdag 7 juni 2023
Aantal leden (info) 560
Nu online 429
Vandaag jarig
Sophie Bodewes
Fenna Mulder
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 44% |week: 52%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly