ALGEMEEN

25-10-2019
Mosselavond 23 november voor ouders D- en Cjeugd

Speciaal voor de ouders van onze D- en Cjeugd wordt er een Mosselavond georganiseerd op 23 november aanvang 18:30 uur.
Wij vragen hiervoor een bijdragen van € 17,50 per persoon. Voor wie geen mosselliefhebber is is er ook saté.
Aanmelden kan via de App > Evenementen.  Om aan te melden moet je ingelogd zijn als je zoon/dochter.

20-10-2019
Nieuw verkrijgbaar aan de bar

Vanaf vandaag nieuw verkrijgbaar aan de bar: Latte Macchiato en Verse Muntthee.

1-10-2019
Trainerscursus

TRAINERS OPGELET!

In samenwerking met HockeysupportgroupNL nodigen wij alle trainers en coaches van VMHC uit voor een speciale trainerscursus. Deze cursus biedt inzichten en handvaten om de jeugd zo goed mogelijk te trainen en te begeleiden.

De cursus wordt gegeven door Frits Ketelaars. Frits is werkzaam als hoofd technische zaken van de stichting HockeySupportGroupNL en als professioneel hockeytrainer.

Het cursus programma is als volgt:

09-09-19

Introductie in training geven (geweest)

14-10-19

Wat is voor de Breedte belangrijk

04-11-19

Didaktiek/Pedagogiek/Methodiek

02-12-19

Trainen in de zaal

20-01-19

Opbouw van de training

De avonden beginnen om 20.00 uur en duren ongeveer 2 uur. de cursus bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. Deelnemers worden verwacht in sportkleding. Graag ook spullen mee nemen om te noteren.

Graag een bevestiging van deelname vóór vrijdag 4 oktober sturen naar Daan van de Ven: [email protected].

13-8-2018
VMHC Ledenshop

VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Ook heb je ruime keus uit een groot assortiment overige sportkleding, zoals trainingspakken, shirts, shorts en jacks, en sportaccessoires zoals sporttassen, bitjes en scheenbeschermers.

De Ledenshop is onderdeel van het samenwerkingsverband dat wij met onze kledingpartner Reece/Deventrade en met Knuvers Sport hebben. Daar is een bonussysteem aan gekoppeld: elke bestelling die je in de Ledenshop doet, verhoogt onze sponsorbijdrage voor het volgende seizoen.

In de Ledenshop krijg je evenveel korting (10%) als bij Knuvers Sport op de Helftheuvel. Voor teambestellingen kun je beter eerst contact opnemen met Knuvers Sport om te kijken of er andere korting mogelijk is.
Via https://clubs.reeceaustralia.com/nl/vmhc-vlijmen kom je meteen bij de Ledenshop/Clubcollectie van Reece/Deventrade.

Namens het bestuur veel gemak, plezier en voordeel gewenst en bedankt voor je steun!

maandag 11 november 2019