Nieuwsoverzicht
BESTUUR

13-1-2021
Corona maatregelen vanaf 12 januari
 

Op 12 januari heeft premier Rutte een persconferentie gehouden over de ontwikkelingen rond het corona-virus en de maatregelen om het virus te beteugelen.

Anders dan een verlenging tot 9 februari zijn er, ten opzichte van de vorige persconferentie van 15 december, voor sport geen nieuwe maatregelen afgekondigd en geldt nog steeds het volgende: 

  • Volwassenen mogen alleen of met zijn tweeën sporten, en alleen buiten.
  • Kinderen t/m 17 jaar mogen sporten in teamverband en mogen wedstrijden onderling spelen, maar alleen buiten.
Dit betekent dat we voor de jeugd de teamtrainingen en onderlinge wedstrijden mogen voortzetten. Alle teams die jeugdcompetitie spelen vallen onder de regeling voor kinderen t/m 17 jaar. Spelers in jeugdteams die ouder zijn dan 18 jaar mogen daarom blijven trainen met hun team.

Buiten mag iedereen vanaf 18 jaar alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in groepjes met niet meer dan twee personen. Dit maakt het voor senioren helaas niet mogelijk de trainingen door te laten gaan. We zijn daarom genoodzaakt de trainingen af te gelasten. 

De maatregelen gelden tot 9 februari. VMHC volgt daarmee de richtlijnen van de overheid en zoals ook door de knhb aangegeven. 
 
SPORTIEF

4-1-2021
Onderlinge wedstrijden januari
 

Voor drie zaterdagen in januari hebben we weer een schema voor onderlinge wedstrijden gemaakt (net zoals in november 2020). Het gaat om de volgende zaterdagen: 9, 16 en 23 januari 2021. 

Op twee velden lukt het helaas niet om alle teams elke week een wedstrijd te laten spelen. Check dus goed wanneer je team is ingedeeld. Per wedstrijd is twee uur ingepland. Dat is inclusief de warming up en het eventueel opruimen van het veld (bij de jongste jeugdteams). Kom dus niet eerder en zorg dat je op tijd het terrein weer verlaat. Op deze manier beperken we het aantal contactmomenten. Uiteraard gelden nog steeds de regels dat het clubhuis gesloten is en dat er zonder toeschouwers wordt gespeeld.

In de bijlage vind je het wedstrijdschema.

 


ALGEMEEN

3-1-2021
Gelukkig nieuwjaar
 
Wij wensen iedereen de beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. We hopen ook dat we snel weer 'normaal' kunnen hockeyen en weer wedstrijden kunnen spelen. In ieder geval zal binnenkort het waterveld gereed zijn. Een mooi vooruitzicht dus. 

Vanaf maandag 4 januari starten de wintertrainingen in ieder geval weer. Vanaf dan trainen alle jeugdteams weer volgens het schema één keer per week (zie bijlage). 

Helaas kunnen senioren teams volgens de nu geldende coronamaatregelen (nog) niet trainen. Maatregelen die gelden tot 19 januari. 
 


BESTUUR

15-12-2020
Corona maatregelen vanaf 15 december
 

Op 14 december heeft premier Rutte een toespraak gehouden over de zorgelijke ontwikkelingen rond het corona-virus. Extra maatregelen zijn getroffen om het coronavirus in te dammen. Voor sport gelden vanaf 15 december de volgende maatregelen. 

  • Volwassenen mogen alleen of met zijn tweeën sporten, en alleen buiten.
  • Kinderen t/m 17 jaar mogen sporten in teamverband en mogen wedstrijden onderling spelen, maar alleen buiten.
Dit betekent dat we voor de jeugd de teamtrainingen gelukkig mogen voortzetten. Dit geldt ook voor de onderlinge wedstrijden van 19 december. 
  
Alle teams die jeugdcompetitie spelen vallen onder de regeling voor kinderen t/m 17 jaar. Spelers in jeugdteams die ouder zijn dan 18 jaar mogen daarom blijven trainen met hun team.

Buiten mag iedereen vanaf 18 jaar alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in groepjes met niet meer dan twee personen.

Dit maakt het voor senioren helaas niet mogelijk de trainingen door te laten gaan. We zijn daarom genoodzaakt de trainingen af te gelasten. Deze maatregelen gelden tot 19 januari. We zullen direct contact opnemen als de maatregelen veranderen of er andere mogelijkheden zijn om toch (een vorm van) training te kunnen bieden.

 
SPORTIEF

15-12-2020
Online shoppen bij Knuverssport
 
Vanwege de huidige Corona maatregelen heeft Knuvers de mogelijkheid om online te shoppen.

Je kunt je bestelling mailen naar [email protected] of via onze webshop.

Vermeld je naam, adres en telefoonnummer bij je bestelling zodat ze deze bij je thuis kunnen bezorgen.
 

20-11-2020
Teamtrainingen in de winter
 

Programma teamtrainingen winter

In de zaal hockeyen kan dit jaar niet. Gelukkig kunnen we wel buiten door hockeyen. Daarom hebben we voor het winterseizoen een programma opgesteld voor extra teamtrainingen. Zo kan iedereen toch nog lekker spelen en het hockeyritme aanhouden. 

Elk team traint een keer per week. In totaal gaat het om 9 weken, dus 9 trainingen. De trainingen starten dinsdag 1 december.

Voor deze extra trainingen rekenen we € 3,00 per speler per training. Per speler dus totaal € 27,00. We gaan ervan uit dat iedereen meedoet en je dan ook alle keren meetraint, mits je natuurlijk niet ziek bent of door andere onvoorziene omstandigheden niet kan meedoen. Wil of kan je niet meedoen aan het gehele trainingsprogramma dan meld je je af bij je coach, uiterlijk zondag 29 november.

Let op: afmelden is niet per training, maar voor de gehele periode. De kosten worden voor de gehele periode gerekend en worden achteraf gefactureerd. Alleen trainingen die door de club zijn afgelast, bijvoorbeeld vanwege de weersomstandigheden, brengen we niet in rekening.

Zie de bijlage voor het trainingsschema.

 19-11-2020
Nieuwe keeperstrainer Dion Obers
 

Maak kennis met keeperstrainer Dion Obers

Als klein jongetje van 7 stond hij al in het doel. Achter het hek gesteund door opa die hem ook af en toe weer bij de les haalde. In Helmond was dat. De club waarvoor hij voor VMHC de meeste uren op het veld en in het doel doorbracht. Hij komt uit een, ontdekt hij later pas, echte keepersfamilie.

En in het doel staan is heerlijk vertelt Dion glimmend: "Je bent de best beschermde speler op het hele veld én je kunt als keeper de wedstrijd nooit verliezen, wel winnen. Zeker als je een paar ballen uit het doel weet te houden.” Sinds een paar jaar hockeyt Dion bij VMHC en staat hij weer het liefst in het doel. Als zijn elleboogblessure over is kun je hem bij Heren 1 weer in het doel vinden.

Dion vindt keepen gewoon heel erg leuk en dat wil hij in zijn trainingen op de maandagavond ook overbrengen tijdens de keeperstrainingen die hij sinds kort op de maandagavond verzorgt.

"In de eerste plaats zie ik graag dat de keepers allemaal plezier hebben in het keepen. We maken dan ook veel lol, door af en toe keeperspartijtje te doen bijvoorbeeld. Daar trekken nog wel eens wat bekijks mee van andere spelers. Keepers, in pak die een partijtje hockey spelen en proberen te scoren. Zonder keeper. Fun gegarandeerd. En reken maar dat er bezwete koppies van het veld komen.”

Geen training is bij Dion hetzelfde. Hij houdt de variatie erin en stemt de inhoud vaak af op de behoeftes van de keepers. "Soms mix ik de leeftijden zodat ‘jong’ van ‘oud’ kan leren en andere keren bepalen de keepers zelf waarop ze willen trainen. Ik vraag dan in de appgroep van de keepers of er nog behoefte is om bepaalde situaties te oefenen. Dan komen er altijd wel een paar wedstrijdsituaties naar boven die we dan tijdens de training bespreken en oefenen. Hoe je hoe handelen en waar je moet staan. Super leerzaam is dat!”

En dat is óók de bedoeling; dat de keepers steeds beter leren keepen, zodat de kwaliteit van de keepers omhoog gaat. Dion: "Het doel is dat we bij VMHC keepers opleiden die kunnen doorstromen naar de senioren. En we willen natuurlijk nieuwe jonge keepers enthousiast maken voor het keepersvak. Lijkt het je leuk om te keepen en wil je uitproberen of het iets voor je, kom dan gewoon op maandagavond een keertje meedoen. Je bent van harte welkom!”

 
ALGEMEEN

13-8-2018
VMHC Ledenshop
 

VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Ook heb je ruime keus uit een groot assortiment overige sportkleding, zoals trainingspakken, shirts, shorts en jacks, en sportaccessoires zoals sporttassen, bitjes en scheenbeschermers.

De Ledenshop is onderdeel van het samenwerkingsverband dat wij met onze kledingpartner Reece/Deventrade en met Knuvers Sport hebben. Daar is een bonussysteem aan gekoppeld: elke bestelling die je in de Ledenshop doet, verhoogt onze sponsorbijdrage voor het volgende seizoen. 

In de Ledenshop krijg je evenveel korting (10%) als bij Knuvers Sport op de Helftheuvel. Voor teambestellingen kun je beter eerst contact opnemen met Knuvers Sport om te kijken of er andere korting mogelijk is.
Via https://clubs.reeceaustralia.com/nl/vmhc-vlijmen kom je meteen bij de Ledenshop/Clubcollectie van Reece/Deventrade.

Namens het bestuur veel gemak, plezier en voordeel gewenst en bedankt voor je steun!


 
Mijn Team
Teams
Statistieken
donderdag 21 januari 2021
Aantal leden (info) 518
Nu online 42
Vandaag jarig
Fiene Bodde
Zoë jane Buitenhuis
Guusje Everaers
Myrthe Izeboud
Roos Muijsers
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly