Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

11-6-2021
Technisch probleem
 
Wegens een technisch probleem lukt het niet om de teamindelingen op de site te plaatsen. Er wordt hard gewerkt om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. 

 
SPORTIEF

10-6-2021
Teamindelingen seizoen 2021 - 2022
 
Beste Jeugdleden en ouders,

Voor komend seizoen zijn we weer gekomen tot nieuwe teamindelingen. Deze kun je vinden op de website achter de inlog via Club - Documenten. We hebben hierbij het beleid / de uitgangspunten gebruikt die eerder zijn gepubliceerd. Richtlijnen vanuit de KNHB geven aan dat we de teams in volgorde van klasse moeten nummeren. Dat betekent specifiek voor onze B lijn (meisjes) dat we het 2e jaars team MB2 moeten maken en het (vrijwel volledig) 1e jaars team MB1 (conform beleid zou dit omgekeerd zijn). 

We rekenen erop dat we zoveel mogelijk jeugdleden in een goed, gelijkgestemd en gezellig team hebben ingedeeld. We gaan na dit bijzondere seizoen er vanuit dat we weer volop aan de slag kunnen met trainen, competitie spelen en het verder ontwikkelen van hockey bij VMHC!
Ondanks het zorgvuldige indelingsproces kunnen er natuurlijk vragen en/of opmerkingen zijn. We vragen je om deze schriftelijk aan ons te stellen via vmhc.tc.meisjesab. [email protected]. We zullen je binnen een week een reactie geven.

Sportieve groet, 

TC VMHC
 
ALGEMEEN

10-6-2021
Oranje Shirts!
 
Vanaf heden is dit leuke oranje hockeyshirt verkrijgbaar bij Knuverssport in de Helftheuvelpassage.

Het shirt is verkrijgbaar in de maten 128 tm Large ook voor jongens voor maar € 29,95
 

5-6-2021
Bitjes happen
 

Zaterdag 10 juli 2021 is er weer de mogelijkheid om een op maat gemaakt bitje te laten aanmeten in ons clubhuis.

Tijd: 10:00-14:00 uur
Aanmelden verplicht, uiterlijk aanmelden t/m 8-7-2021!


AANMELDEN: via www.sptl.nl (u ontvangt een bevestiging)
 
VACATURES

2-6-2021
Nieuwe bestuursleden gezocht
 

Aan het eind van dit hockeyseizoen lopen de zittingstermijnen van Jaap, Saskia en Corné af. Saskia (secretaris en accommodatie) en Corné (voorzitter) zijn herkiesbaar, Jaap is dat niet. Vanaf komend seizoen bestaat het bestuur, zoals het er nu naar uitziet, nog uit 3 personen, mits Saskia en Corné worden herkozen. Omdat het bestuur uit minimaal 5 personen moet bestaan, zijn dat er 2 te weinig. Daarmee komt het bestuurswerk in de knel en blijven er belangrijke taken liggen, met alle gevolgen van dien. Een aantal portefeuilles kan intern worden verdeeld, maar met name de portefeuilles Marketing, Communicatie en Sponsoring moeten bestuurlijk nog worden ondergebracht.

 

Daarom onze noodkreet: heb je hart voor VMHC, heb je bestuurlijke ervaring of ambities en heb je de tijd, neem dan contact met één van ons op of mail naar [email protected]. Ook als je meer wil weten, neem dan gerust contact met ons op. We praten je graag bij over het bestuurswerk bij VMHC. Om de verwachtingen te managen: we hebben in de club momenteel veel op te bouwen. Dan is het goed om te weten dat het besturen op dit moment veel ‘hands on’ werk is. Daarnaast is besturen geen project met een kop en staart en zoeken we iemand die voor langere periode beschikbaar is.

 
ALGEMEEN

2-6-2021
Versoepeling Corona maatregelen
 
Corona maatregelen

Vanaf 5 juni mag de sport weer verder versoepelen, dan wordt de derde stap in het openingsplan van de overheid gezet. Voor de hockeysport betekent dit:

  • Hockeyers vanaf 18 jaar mogen samen sporten in een groep van maximaal 50 personen. Tijdens het sporten hoeven zij onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Hockeyers vanaf 18 jaar mogen alleen onderlinge wedstrijden spelen tegen teams van dezelfde vereniging.
  • Jeugd tot en met de A-lijn mag naast de onderlinge wedstrijden ook weer wedstrijden tegen andere verenigingen spelen.
  • De kleedkamers en douches mogen weer open.
  • Publiek is helaas nog niet toegestaan.
  • De horeca op de vereniging mag binnen en buiten (terras) open volgens de dan geldende horecaregels én alleen voor die personen die ook op het complex aanwezig mogen zijn.
Uitgebreide informatie over de protocollen tijdens het sporten lees je in het protocol verantwoord sporten dat door NOC*NSF in samenwerking met de sportbonden is opgesteld.

Basisregels
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten)
  • Vermijd drukte
  • Was regelmatig je handen en hoest in je elleboog
 
SPORTIEF

31-5-2021
ONFIRE hockeykamp 26 t/m 30 juli
 

In de zomervakantie fanatiek hockeyen met ONFIRE Hockey Support! Hoe leuk is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere dingen te leren en steeds weer opnieuw uitgedaagd te worden! Als de basis in orde is kun je snel volgende stappen maken op het gebied van hockeytechniek! In samenwerking met hockeyclub Vlijmen organiseert ONFIRE Hockey Support het bekende ONFIRE hockeykamp waarbij je ontzettend veel bijleert en uiteraard ook plezier maakt.

Het kamp wordt georganiseerd van 26 tot en met 30 juli. Vijf dagen lang intensief trainen van 9.30-15.30 uur onder begeleiding van zeer goede trainers. De groepen zijn klein waardoor de trainer veel individuele aandacht kan geven aan het individu zodat je ook daadwerkelijk vooruitgang boekt en beter wordt, zelfs na 5 dagen! We zien het zelfvertrouwen van de kinderen iedere dag toenemen omdat ze gaan ervaren dat ze bepaalde technieken wel kunnen! De trainingen zijn intensief, de kinderen staan niet stil, de oefeningen zijn uitdagend en iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Het ONFIRE hockeykamp is voor iedereen toegankelijk en bij het indelen van de groepen houden we rekening met leeftijd en niveau. Een betere voorbereiding voor het nieuwe seizoen kun je niet hebben!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze promotiefilm op www.youtube.com en bezoek onze website www.hockeysupport.nl. Schrijf je snel in want vol is vol!

 

10-5-2021
Schema onderlinge wedstrijden jeugd
 
Voor de laatste periode in dit bijzondere seizoen is weer een programma gemaakt voor onderlinge wedstrijden, mix wedstrijden en carrousel trainingen.

Check goed wanneer je team is ingedeeld! De eerdere afspraken rondom timing etc zijn ongewijzigd: twee uur per wedstrijd, niet eerder dan aanvang tijdvak aanwezig en weer naar huis na de wedstrijd, scheidsrechters regelen de teams zelf, geen toeschouwers en clubhuis is gesloten. De trainingen duren 1,5 uur.
 


ALGEMEEN

13-8-2018
VMHC Ledenshop
 

VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Ook heb je ruime keus uit een groot assortiment overige sportkleding, zoals trainingspakken, shirts, shorts en jacks, en sportaccessoires zoals sporttassen, bitjes en scheenbeschermers.

De Ledenshop is onderdeel van het samenwerkingsverband dat wij met onze kledingpartner Reece/Deventrade en met Knuvers Sport hebben. Daar is een bonussysteem aan gekoppeld: elke bestelling die je in de Ledenshop doet, verhoogt onze sponsorbijdrage voor het volgende seizoen. 

In de Ledenshop krijg je evenveel korting (10%) als bij Knuvers Sport op de Helftheuvel. Voor teambestellingen kun je beter eerst contact opnemen met Knuvers Sport om te kijken of er andere korting mogelijk is.
Via https://clubs.reeceaustralia.com/nl/vmhc-vlijmen kom je meteen bij de Ledenshop/Clubcollectie van Reece/Deventrade.

Namens het bestuur veel gemak, plezier en voordeel gewenst en bedankt voor je steun!


 
Mijn Team
Teams
Statistieken
maandag 14 juni 2021
Aantal leden (info) 560
Nu online 232
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 10% |week: 71%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly