ALGEMEEN

22-12-2019
Veld 1 en sportpark

Veld 1 is aan vervanging toe en we maken daar het liefst een waterveld van. Op verzoek van de Algemene Ledenvergadering (ALV) start het bestuur een onderzoek naar de mogelijkheden: wat voor soort waterveld kan er gelegd worden? Welke prijskaartjes hangen aan de opties en hoe kunnen we het nieuwe veld financieren?

Eigenlijk kan het hele sportpark wel een opknapbeurt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid en het parkeren. Op veel momenten is er nu een groot tekort aan parkeerplaatsen en wordt er noodgedwongen in de wijk geparkeerd. Ook de ligging van onze velden ten opzichte van het clubhuis is niet ideaal. En wat te doen met het korfbalveld dat nu niet wordt gebruikt? Andere gebruikers van het park ervaren ook problemen of hebben ideeƫn voor verbeteringen. Daarom zijn we met elkaar om de tafel gaan zitten en werken we aan een gezamenlijk plan dat we aan de gemeente kunnen voorleggen.

We houden jullie op de hoogte.

VACATURES

18-11-2019
Vrijwilligers

We blijven op zoek naar mensen die de club een handje willen helpen. Hier de vacatures voor vrijwilligers functies en taken.

• Mentor Arbitrage jongste jeugd: Begeleid (jonge) scheidsrechters tijdens wedstrijden, geef ze tips en trics, 1 dagdeel per maand langs de velden
  • Zaalhockey: Regel zaalcapaciteit contact met gemeente en indelen training en wedstrijden, 2 uur per week in seizoen
  • Lijncoƶrdinator: Dé centrale contactpersoon tussen ouders, spelers, trainers en coaches, 2/3 uur per week langs de velden
  • Websitebeheer: Draag zorg voor een mooie en leesbare website, 2/3 uur per week vanuit huis
  • Hulp jeugdevenementen: Wees de helpende hand bij een jeugdevenement, 1 dag per evenement langs de velden
  • Organisator jeugdevenementen: Organiseer een leuk evenement of activiteit voor de jeugd (Pietentraining, D-kamp, etc.), aantal dagen inzet per evenement, thuis en op de club
  • Wedstrijdsecretariaat:Deel de speeldagen in, wie speelt wanneer en waar en heb contact met de bond, 2/3 uur per week vanuit huis
  • Onderhoud velden en clubhuis: Laat alles er tip top uitzien. Een pool van mannen en vrouwen voor de kleine klussen, 1 dagdeel per maand in en om de velden en het clubhuis
  • Communicatie: Hou contact met leden en bewoners, beheer website, social media en vertel wat we doen bij deze leuke club, 2/3 uur per week vanuit huis
  • Hulp toernooien: Wees de helpende hand bij een clubtoernooi, 1 dag per toernooi langs de velden
  • Zaalhockey: Regel zaalcapaciteit contact met gemeente en indelen training en wedstrijden, 3/4 uur per week in seizoen, daarbuiten 1 uur per week
Voor meer informatie bel, app of mail 06-24778704 of [email protected]

ZAALHOCKEY

15-11-2019
Zaalhockey

Vanaf 1 december start het zaalhockeyseizoen. Een aantal teams zal dan in de zaal trainen en wedstrijdenspelen.

Lees hier het schema van de trainingen.

ALGEMEEN

13-8-2018
VMHC Ledenshop

VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Ook heb je ruime keus uit een groot assortiment overige sportkleding, zoals trainingspakken, shirts, shorts en jacks, en sportaccessoires zoals sporttassen, bitjes en scheenbeschermers.

De Ledenshop is onderdeel van het samenwerkingsverband dat wij met onze kledingpartner Reece/Deventrade en met Knuvers Sport hebben. Daar is een bonussysteem aan gekoppeld: elke bestelling die je in de Ledenshop doet, verhoogt onze sponsorbijdrage voor het volgende seizoen.

In de Ledenshop krijg je evenveel korting (10%) als bij Knuvers Sport op de Helftheuvel. Voor teambestellingen kun je beter eerst contact opnemen met Knuvers Sport om te kijken of er andere korting mogelijk is.
Via https://clubs.reeceaustralia.com/nl/vmhc-vlijmen kom je meteen bij de Ledenshop/Clubcollectie van Reece/Deventrade.

Namens het bestuur veel gemak, plezier en voordeel gewenst en bedankt voor je steun!

maandag 20 januari 2020